Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’nun öncülüğünde, ‘Manşet Buluşmaları’ sloganıyla sık sık düzenlenerek geleneksel bir hal alan toplantılar hız kesmeden devam ederken, bu toplantılara bir yenisi daha eklendi. Gazetenin yayın politikasının geliştirilmesi, içeriklerinin güçlendirilmesi ve yeni yol haritasının belirlemesi amacıyla organize edilen gecede onur konuğu AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir oldu.

Teras Cafe’de düzenlenen programa; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu, yazarlar; Ali Büyükçapar, Gülşah Erşan, Kadriye Kırdök ve Manşet Gazetesi ekibi tam kadro olarak katıldı. Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu’nun misafirler ile yakından ilgilendiği programda gazete personelleri ile yazar kadrosu, kent gündemi ve Manşet Gazetesi'nin bundan sonraki süreçte izleyeceği yayın politikası hakkında istişarelerde bulundu.

“MANŞET GAZETESİ ISRARLA BİLGİYİ PAYLAŞIYOR, BİLGİNİN PEŞİNDE KOŞUYOR”
Gecenin sonunda konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Manşet Gazetesi ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şöyle konuştu: “Öncelikle çok teşekkür ederim. Çok güzel ve sıcak bir ortamda samimi bir sohbet oldu. Hem şehrimizin sorunlarını konuştuk hem birbirimizi anladık, birbirimizi dinledik. Oldukça keyifli bir ortamdı. En kısa zamanda bunu bir daha yaşamak isterim. Şehrimizi takip ediyorsunuz, şehrimizin yatırımlarını, siyasetini, kültürünü, sporunu, sanatını her şeyi takip ediyorsunuz. Görüyorum ki Kahramanmaraş’ın gelişmesiyle ilgili bünyenizde her fikri barındırıyorsunuz. Bunu çok önemsiyorum, çok güzel buluyorum. Kahramanmaraş’ı bir şehir değil de bir ülke olarak düşünürsek bu ülkenin gelişimiyle alakalı her şeyi yapabilecek bir altyapı oluşturmuşsunuz ve haber kovalıyorsunuz. Basın içerisinde birçok insan var. Sansasyonel haber peşinde koşanlar var. Gerçeği arayanlar var. Siz haberi kovalıyor ve gerçeği arıyorsunuz. Bu çok kıymetli bir şey. Ben her zaman şunu söylerim; geçmişte bilgiye ulaşmak çok zordu ve bilgiye ulaşmak çok kıymetli bir şeydi. Şimdi bilgiye ulaşmak çok kolay ama kimse bilgiye ulaşmak istemiyor. Manşet Gazetesi ısrarla bilgiyi paylaşıyor, bilginin peşinde koşuyor ve insanları bu konuda bilgilendirmeye çalışıyor. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.”

“AHMET BEY BİZE ŞEHİRLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL BİLGİLER AKTARDI”
Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ise şunları kaydetti: “Biz bu toplantılara devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ımızın siyasetçilerini, bürokratlarını Manşet Gazetesi ve Radyo Fresh olarak ağırlamayı sürdüreceğiz. Bunu biz gelenek haline getirmek istiyoruz. Her 1 yâda 2 aya bir müsait olan siyasilerimizi yâda bürokratlarımızı davet edip Kahramanmaraş’ın sorunlarıyla ilgili bire bir görüşmek istiyoruz. Ayrıca burada vatandaşlarımızın taleplerini de konuklarımıza ileterek, sorunların nasıl çözüleceği hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz ve bunu yapmak istiyoruz. Bu toplantıların esas amacı bu şehrin gelişimiyle ilgili tüm yatırım yâda talep ve sıkıntıları konuşmak, istişare etmektir. Bugün için Ahmet Beye de çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bize şehirle ilgili çok güzel bilgiler aktardı. Ahmet Beye tekrardan çok teşekkür ediyoruz.”

“AHMET BEYE VE MANŞET GAZETESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Gazetemiz Köşe Yazarı Serdar Erdoğanyılmaz, şöyle konuştu: “Manşet Gazetesi şehrin sorunlarını ve halkın dertlerini dile getiren bir gazete. Aynı zamanda internet sitesi. Bugün de sayın milletvekilimiz Ahmet Özdemir’i davet etti, birlikte olduk. Amaç yine Kahramanmaraş’ın sorunlarına yönelikti. Halkın neler istediği konuşuldu. Ahmet Özdemir’de bu konulara hâkim. Biliyorsunuz milletvekilleri ‘İletişim Ofisi’ diye bir ofis kurdular. Bu ofisi yönetiyor, şehrin sorunlarıyla ilgili bakanlarla görüşmeler yapıyorlar ve sonuçlarını da yine İletişim Ofisi vasıtasıyla duyuruyorlar. Bu güzel bir çalışma. Bugüne kadar milletvekillerimizden ilk kez böyle bir çalışma görüyoruz. Ahmet Özdemir’e hangi soruyu sorarsanız sorun, hangi konuyu dile getirirseniz getirin gayet güzel cevap veriyor ve ilgili bakanlıklarda çalışmaları da anlatıyor. Bugün onu dinlerken keyif aldım ve bir Manşet Gazetesi köşe yazarı olarak yapılan işten çok mutlu oldum. Amaç bu; vekillerimizle bir araya geldiğimiz zaman şehrin sorunlarını konuşmak ve çözüm üretmek. Kendisine ve Manşet Gazetesine teşekkür ediyoruz.”

“BEN BU TOPLANTILARI ÖNEMLİ GÖRÜYORUM”
Gazetemiz Köşe Yazarı Ali Büyükçapar’da, “Katıldığım bu toplantı için Manşet ailesine teşekkür ediyorum. Değerli milletvekilimizle güzel bir gece geçirdik. Arkadaşlarımızla tekrar aynı masada birlikte olmak bizler için ayrı bir mutluluğa vesile oldu. Şehrimizin kültür ve siyaset birikiminin hangi düzeyde olduğunu bu toplantılarda daha iyi görme fırsatını buluyoruz. Şehrimizdeki alt yapının kültüre nasıl yansıdığı ile ilgili bize önemli ipuçları da veriyor. Toplantılardaki konuşulan konular toplumumuzun genelinde dile getirilmek istenen ama bir şekilde dile getirilmekten uzaklaşılan konular olduğu için ben bu toplantıları önemli görüyorum. Bunları toplumumuzun geneline duyurarak siyasetin halka yayıldığına her geçen gün daha fazla inanıyorum. Bütün arkadaşlarıma sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum, teşekkür ederim.”

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz