Kira öder gibi uygun taksitli ödeme sistemini Türkiye’de yaygınlaştıran marka olma özelliğini koruyan Fuzulev, Kahramanmaraşlıları da ev sahibi yapıyor.

Küçük birikimleriyle faiz ödemeden ev sahibi olmayı hayal edenler bugünlerde Fuzulev’in yolunu tutuyor. Temeli yardımlaşmaya dayanan ve ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlayan sistemi devreye sokan Fuzul Ailesi, her gün onlarca vatandaşı ev sahibi yapıyor. Farklı illerde açtığı şubeleriyle binlerce ailenin yuva hayalini gerçeğe dönüştüren Fuzulev, geçtiğimiz yılda şube zincirlerine Akdeniz’in ''Kahraman'' şehri Maraş’ı da ekledi.

EV SAHİBİ OLMANIN EN KOLAY YOLU FUZULEV’DEN GEÇER

26 yıldır ev sahibi olmanın en kolay yolunun Fuzulev sistemiyle geçtiğini belirten Fuzulev Kahramanmaraş Şube Müdürü Serkan Özdemir, “Gayrimenkul veya Araç düşüncesi olan, fakat alacak kadar yeterli nakiti veya peşinatı olmayan aynı zamanda bunları alırken faiz ödemek istemeyen ailelerimizi elbirliği ve dayanışma sistemi ile bir araya getiriyoruz ve aylık ödeme gücüne göre gruplandırıyoruz. Grup üyeleri tarafından toplanan taksitlerin toplamı bir konut bedeli ediyor, böylece teslimat sırası gelen ailemiz Türkiye’nin her yerinden dilediği konutu alabiliyor. Türkiye'nin hemen hemen her noktasında hızla yer alan Fuzulev toplamda 48 şubeyle Türkiye’nin her yerine hizmet veriyor. Fuzulev Tüm Türkiye'yi ev sahibi yapmayı hedeflerken, Kahraman şehrimizin kurtuluşunun 98. yılını kutluyoruz, kutlu zaferimizin şehitlerini rahmetle anıyoruz.”

Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz