Esenlik Pratik Marketler büyümeye devam ediyor. Her ay bir şube sloganı ile açılımlarına sürdüren pratik marketler ikinci şubesini sanayi bölgesine açtı.

Şube açılışında kurdele kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Esenlik şirketi her büyümeye hem yatırımlarına devam ediyor. Şehrimizin alt ve üst yapısı için üretmiş olduğu kent mobilyaları ile birlikte birçok alanda önemli yatırımları olmakta. Yapmış olduğu yatırımlar Malatya’mız ve belediyemiz için önem arz etmektedir. Marketçilik alanında sürekli gelişmemizin en büyük nedeni ilimizdeki üretime katkı sağlamaktır. Bununla birlikte istihdama katkı sağlamak değil, hem üreticilerimize hem de ürün tedariğini sağlayanlara katkı sağlamaktır. Esenlik marketçilik anlamında yeni bir sisteme geçiş yaptı. Esenlik Pratik marketlerinde daha çok kendi ürünlerinin raflarda yer aldığı, daha uygun fiyata ürün satabilmek, farklı alanlarda farklı yerlerde hizmet yapabilmek ve şube açabilme kabiliyetine ulaşmak ve yerli üretime daha çok katkı sağlamak adına şube açıyoruz. Şube açılımlarına marka değerimizi daha da arttırmak adına hem il içinde hem il dışında şube açmaya devam edeceğiz. Kaliteyi yükseltmek, fiyat politikasında sağlıklı bir rekabet oluşturmak temel hedeflerimiz arasındadır” dedi.
‘ESENLİK PRATİK YERLİ ÜRETİMİ DESTEKLEME AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ’
Şubenin bölgeye hayırlı olmasını dileyen Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Sanayi bölgesi çok ciddi bir nüfusa sahip önemli bir nokta. Bölgemize hayırlı olsun. Pratik marketlerin ilkini Melekbaba bölgesine açtık ve bu konsepti doğru noktaları buldukça uygulamaya devam edeceğiz. Malatya’da birçok noktaya şube açmaya devam edeceğiz. Bu yeni konseptimiz güzel bir ilgi gördü. Şu an uygulanan sistemin pratik ismine uygun birçok avantaj sağlamakta. Yatırım maliyeti, üretilen ve satılan ürünler, çalışan personel açısından daha pratik, uygun ve ekonomik bir konsept. Yeni gelişen bölgelere ulaşma açısından daha kolay. Kendi üretimimiz ve bölgemizin üretimini satma noktasında bu konsept daha avantajlı. Marketlerimizde raflarda yer alan ürünlerin büyük bir kısmı yerel markalarımızdan oluşmaktadır. Yerli üretimi destekleme açısından çok önemli. Daha büyük ve daha çok noktaya açıldığımızda göreceksiniz ki pratiklerle beraber Malatya’nın yerli üretimini de markalaştırmış olacağız. Bu yönüyle Esenlik tek başına hiçbir zaman ticaret yapmaz. Ticari yönümüzün yanında sosyal yönü de gelişmiş bir şirketiz. Bu içerikte yolumuza devam edeceğiz. Üçüncü şubemizi de bir ay içerisinde açmış olacağız. Bundan sonra her ay bir pratik karşınıza çıkacak. Malatya’mızın güzel insanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiki ilginin çok iyi olduğunu gördük. Şube sayısı arttıkça Malatyalıların daha çok sahipleneceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz