KSÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Can’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Erkoç, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitenin her zaman yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Erkoç’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Can, üniversitenin güncel durumuna ilişkin bilgiler verdi. Kahramanmaraş’ın kalkınmasında üniversitenin rolüne dikkat çeken Rektör Can, Kahramanmaraş’ı eğitim, kültür, sanat ve teknolojide daha ileri noktalara taşıyan bir üniversite olmak için gayret göstereceklerini belirtti. Rektör Can, üniversitede güçlü kurum kültürünü ve olumlu kurum iklimini oluşturacaklarını ‘benim üniversitem’, ‘üniversitemiz’ aidiyet duygusunu güçlendireceklerini ifade etti.

Yerel yönetimlerle üretilecek projelerin şehir ve üniversitenin bütünleşmesine önemli katkılar sunacağının altını çizen Rektör Can, bu bağlamda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kahramanmaraş’a katma değer sağlayacak her alanda çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Rektör Can, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ziyaretin anısına hediye takdim etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz