AKEDAŞ ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğiyle imzalanan protokol gereği ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon yarışmasının Kahramanmaraş ayağı tamamlandı. AKEDAŞ binasında düzenlenen törene AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, AKEDAŞ Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, şirketin ilgili yöneticileri, öğrenciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Açılış konuşmasıyla başlayan törende İl Milli Eğitim Müdürü ‘’Tasarruf kültürünü öne çıkarmak için böyle bir proje gerçekleştirdik üstlendiğimiz yükün altından kalkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha kapsamlı programlarda birlikte olmayı arzu ediyoruz yarışmada başarı gösteren öğrenciler başta olmak üzere, tüm katılımcılara ve ailelerine aynı zamanda emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ise konuşmasında ‘’Tasarruf hayatımızın her alanında olmalıdır. Bizler enerji tasarrufu ile ilgili bu projeyi, öğrencilerde aynı zamanda öğrenciler vasıtasıyla velilerimiz üzerinde farkındalık yaratmak, tasarruf gibi önemli bir konuya ilgileri çekebilmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenledik. Projenin kapsamında başarılı olduğumuza da inanıyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizin kompozisyonlarını okudum çok güzel ifadeler var, çok güzel fikirler ileri sürülmüş, verdikleri emekten dolayı kendilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencileri taltif etmek onları onure etmek için bu mütevazı töreni gerçekleştirdik. Şirketimize teşriflerinden dolay gelen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde düşüncelerini katılımcılara aktardı.

Elektriğin verimli kullanılması ve enerji tasarrufu konusundaki kompozisyon yarışmasında Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Emine Kılınç 1. Onikişubat Şehit Erol Olçak Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Kadir Avşaroğlu 2. Elbistan İMKB Çok Programlı Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Enes Ödemişoğlu 3.lük ödüllerini aldılar.

Haber Merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz