Elbistan’da, İl Uyuşturucuyla Mücadele Kurulu Birimi görevlileri ile beraber uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçedeki sorunlar ve tedbirler masaya yatırıldı.  

Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü bulaşıcı olmayan hastalıklar programlar ve Akıl Ruh Sağlığı birimi tarafından Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi Sekretaryasında İlçe Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu ikinci toplantısı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkanlığında yapıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele toplantısına İl Uyuşturucuyla Mücadele Koordinasyon Kurulu Birimi görevlileri, Sekretarya görevini yürüten Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri ve kamu kurum amirleri katıldı.

Toplantının gündeminde, ilçedeki mevcut durum, tespit edilen sorunlar, alınması gereken tedbirler ve katılımcıların önerileri değerlendirildi. İlçede uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu kullanımını en aza indirmek hedefine ulaşmak için izlenecek programın belirlenmesi amacıyla kurul üyelerinden bir alt kurul oluşturularak gerekli çalışmaların yapılması ve yapılan çalışmaların bir sonraki toplantı gündeminde değerlendirilmesi kararlaştırıldı.
Haber: Şenol Güneş

 

Editör: Mahmut Beyaz