Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Afrin'de ki terör unsurlarını temizlemeye yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na manevi destek amacıyla Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun tarafından 'Şanlı Bayrağımızla Mehmetçiğe Destek' sloganı ile başlatılan bayrak çağrısı kamu kurumları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Kaymakam Akkoyun'un, TSK'nın geçtiğimiz günlerde başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ile ev ve işyerlerinin bayraklarla donatılması çağrısına yüzlerce kişi karşılık verdi.
İlçedeki kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra evlerin balkonları ile iş yerleri ve araçlar bayraklarla donatıldı.
Kaymakam Akkoyun, " Devletimiz yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele etmeye devam ediyor. Aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını engellemeye yönelik her türlü terör eylemlerine karşı mücadelede devletimizin iradesi tamdır ve karalıdır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde, tek yürek olarak devletimize destek olmamız gerekiyor. Zeytin Dalı Harekatında kahraman Mehmetçiğimiz vatanımız ve milletimiz için cesaretle ve karalılıkla mücadele etmektedir. Şanlı Bayrağımızı evlerimize ve iş yerlerimize asarak Kahraman Mehmetçiğimize manevi desteğimizi ve tek yürek olduğumuzu ifade etmemiz gerekiyor Bu çağrımıza bütün Elbistanlı hemşerilerimizin destek olduğunu görmek bizleri memnun etti.  Vatan savunması için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcıları olsun."

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz