Dondurmanın başkenti Kahramanmaraş’ta, yılların tecrübesi dünya markası MADO Paça Ustası Remzi Ulaş tarafından ödüle layık görüldü. MADO adına KELLE SANAT MÜZESİ ürünü olan plaketleri Ulaş’tan teslim alan Erdal Kanbur’un memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Remzi Ulaş kendi eseri olan Erdal Kanbur’a verirken, “Başkanımız Erdal Kanbur, her zaman esnafımızın, bizlerin yanında olmuş, acı tatlı günlerimizde bizi yalnız bırakmamış, sorunlarımıza anında müdahale ederek örnek bir başkanlık örneği sergilemiştir. Kendisine teşekkür ederim” dedi.

DONDURMANIN DÜNYA KUPASI

KELLE SANAT MÜZESİ eseri olan ve Ulaş tarafından Erdal Kanbur’a verilen, adını da dondurmanın dünya kupası olarak koyan ödül dikkat çekti. Ödülü alan Kanbur, “Ciddi bir çalışma olması ötesinde Remzi Ustamızın el emeği göz nuru kupasını kaldırırken ayrı bir heyecan ve gurur duydum, emeğine sağlık! Bu kupa diğer kupalardan çok daha farklı ve anlamlı, teşekkür ediyorum!” diye konuştu. Mukabil olarak da Kanbur, jesti ve nezaketinden ötürü paça sektörünün efsane ismi haline gelen Remzi Ulaş ile gıda sektörüne tanıtım anlamındaki katkısından ötürü Sevim Yüce’ye Oda Başkanı sıfatı ile plaketler verdi; “Bu arkadaşlarımız şehrimizin tanıtımı için gayret gösteriyorlar!” ifadesini kullandı. Maraştan Mekanlar tanıtım sitesi sorumlusu Sevim Yüce de nezaketinden ve plakete layık görülmesinden ötürü Kanbur’a teşekkür etti; “Böyle bir ödül, böyle bir plaket benim için onur vesilesidir” şeklinde konuştu.

 

HABER: MESUT BENLİ

Editör: Mahmut Beyaz