Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olarak göreve gelmesinin ardından yaptığı birbirinden önemli yatırımlarla ilçesini adeta ayağa kaldıran Necati Okay, sosyal anlamda yaptığı tesislerle de atağını sürdürüyor. Mega projelerini bir bir hayata geçiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal tesis atağına hızla devam ederken, bölgenin ve Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezini Namık Kemal Mahallesi’ne kazandırmıştı. 5 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, geçtiğimiz yıl AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile TBMM İçişleri Komisyonu Başkaın Celalettin Güvenç’in katılımıyla hizmete açılmıştı. Geçen süreçte birçok organizasyona ev sahipliği yapan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, meyvelerini veriyor. Gençlik Merkezi’nde bir yılı aşkın süredir faaliyet gösteren resim kursunun öğrencileri çalışmalarını sergiledi. Gençlik Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen sergide 173 kara kalem ve yağlı boya çalışmaları sergilendi. Sergi açılışına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren ve öğrenci velileri katıldı.

“AKTİF OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Serginin açılışında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Dulkadiroğlu Gençlik Merkezimiz yaklaşık 1 buçuk yıldır faal bir şekilde bu bölgede ki gençlerimize hizmet vermekte. Bugün ise Gençlik Merkezimiz de belediyemizin belirlediği öğretmenler ve Gençlik Merkezinde ki kursiyerlerimizin eserlerinden oluşan resim sergisi açılışı yaptık. Çok güzel başarılı çalışmalar yapılmış Gençlik Merkezimizin ilk sonuçlarını, neticelerini aldık. Bu arkadaşlarımız burada resim eğitimi alarak neticesinde yapmış oldukları resimler ile bir sergi oluşturdular ve burada Gençlik Merkezimizin bu sergi salonunda bugün açıyoruz. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin birçok ihtiyacına derman oluyoruz. Bundan sonra da daha aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz birçok gencimiz de bunun farkında gelmiştir, ders çalışmıştır, kütüphanesinden faydalanmıştır ama biz tüm gençlerimizi bu Kahramanmaraş'ın en büyük Gençlik Merkezine mutlaka bekliyoruz. Eminim ki onlarında faydalanacağı etkinlik, kurs ve kitap Gençlik Merkezimiz de bulunacaktır tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz. Emek veren genç arkadaşlarımıza, genç kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel iş çıkartmışlar” dedi.

Sergi açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından görücüye çıkarken, katılımcılar birbirinden güzel resimleri tek tek inceledi.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz