Bu sefer Afşin İlçesinde düzenlenen seçim programına, Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, il başkanı Ertuğrul Doğan ve milletvekili adayları ile birlikte katıldı.

Milletvekili adayı Dora, gündüz Afşinli esnafları, vatandaşları ziyaret etti. Akşam ise Afşin İlçe teşkilatının verdiği iftarda partilileriyle buluştu, bölge sakinleri ve partilileri ile selamlaştı. İftara katılan Dora, masaları tek tek gezerek, partilileri ile selamlaştı ve kısa sohbetler gerçekleştirdi. Karakoç Dora,24 Haziran seçimlerinin propaganda çalışmalarının da Ramazan ayına denk geldiğini ve bu manevi ayın sevincini, coşkusunu ve manevi havasını Kahramanmaraşlı hemşerileriyle birlikte yaşamanın önemli olduğunu vurguladı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen ve iftar programında seçime yönelik bir konuşma yapan Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, 24 Haziran seçimlerine değindi ve Cumhur İttifakının önemini anlattı. Karakoç Dora”24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve milletvekili seçimde bizim için çok önemli. Bu bakımdan da Cumhur ittifakının teminatı olarak MHP’nin Meclis’te güçlü temsil edilmesi de çok önemli. Bunun çabası içindeyiz, bu durumu halkımıza anlatmak için memleket yollarındayız “dedi.

RABBİM TUTMUŞ OLDUĞUNUZ ORUÇLARINIZI KABUL ETSİN

Ramazan ayına da değinen Karakoç Dora,”Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık ve önümüzdeki günlerde hep beraber inşallah sağlık, sıhhat içerisinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Şimdiden Bayramınız mübarek olsun” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bölgelerde çalışma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, vatandaşlardan büyük görüyor. Dora, Seçim bölgelerinde seçmenlerle hoşça vakit geçiriyor.

Zuhal Karakoç Dora, gündüzleri bölge çalışmaları sonrasında, gece ise İl Merkezine bağlı Egemenlik Mahallesi’ndeki seçim ofisine geliyor, vatandaşları dinliyor, onlarla ilgileniyor ve taleplerini, not almayı da ihmal etmiyor.

Haber Merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz