24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçimlere yönelik propaganda çalışmalarına Ramazan Bayramının 3.gününde Üzümün diyarı Bertiz’lileri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, 24 Hazirana adım adım, sayılı günler kala, güne babalar gününü kutlayarak başladı. Dora,”öncelikle tüm kahraman balarımızın babalar gününü kutluyorum. Tabi her babayı da dünyaya getiren bir anne, onlara da ben güzel evlatlar yetiştirdikleri be güzel babalara dönüştürdükleri için onlara minnettarım, teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç,seçim çalışmalarına ve Bayramı münasebetiyle, ziyaretine Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Onikişubat MHP kadın kolları başkanı Ayşe Yıldırım, Onikişubat İlçe yönetim kurulu üyesi Hacı Köse,Dulkadiroğlu MHP İlçe kadın kolları Başkanı Aslıhan Ergünay, ,Dulkadiroğlu İlçe Yönetim kurulu üyesi Malik Yıldız ile birlikte İl Merkezine bağlı Bertiz Mahallesinde vatandaşlar ile bayramlaştı, bayram münasebetiyle Mahalleyi ziyaret eden Dora, Bertiz’lilerin bayramını tebrik etti.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi kapsamında çalışmalarını etkin bir şekilde yürüten Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Ramazan Bayramın 3.günün de de bayram münasebeti ile çeşitli ziyaretlerde bulunarak Bertiz’lilerle bayramlaştı.

BERTİZLİLERDEN DORA’YA BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç ve donanımlı, Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Bertiz’deki bayramlaşmanın ardından sokak sokak, ev ev dolaşarak ailelerle bir araya geldi onlarla yakın temas kurdu ve bayramlaştı. Bertiz halkının istek ve taleplerini dinledi, not aldı ve onlara milletvekili seçilip meclise gittiğinde sorunlarının çözümü için samimiyetle çalışacağını söyledi.Dora,Bunun içinde MHP’nin mecliste olmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.Gittiği her yerde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Dora, hemşehrileri ile teker teker bayramlaşarak, bayramın sağlık, mutluluk ve hayırla geçmesini temennisinde bulundu. Karakoç Dora, Bahçeli Mahallesinde oturan Mehmet Bektur’un ev sahipliğinde toplanan mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Ardından Başdervişler, Kemallı, Boyalı mahallesine gecen Dora, burada da vatandaşlarla bayramlaştı ve seçim kampanyasının içeriğinden onlara söz etti ve partisine destek istedi.Dora,ayrıca çocukların, gençlerinde bayramını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi,çocuklara şeker verdi, balon hediye etti.

DORA, BİRLİK MESAJI VERDİ

Bertiz programı kapsamında Kılağlı, Bahçeli ve Başdervişler mahallerinde ziyaret eden MHP’li Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, Buralarda yaşayan vatandaşlarla teker teker görüşüp Ramazan Bayramlarını tebrik etti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İSTİKRAR İÇİN MHP DİYELİM”

Sıcak ve samimiyetiyle vatandaşların ilgi odağı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi ve 24 Haziran seçimlerin önemine değindi. Dora, vatandaşlardan dua ve destek istedi.”bugün Bertiz’deyiz, Bertiz’imizi mahalle mahalle geziyoruz, şuanda da hanımlar yanımda sağ olsunlar hanımların desteğini, gücünü, hep yanımda hissediyorum. Allah razı olsun hepsinden beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Desteklerini esirgemiyorlar ve bu destekler beni hiçbir zaman şımartmayacak. Aksine azmimi kararlığımı her zaman artıracaktır, istikrar için MHP diyelim” şeklinde konuştu.

DORA:”BERTİZ ÜZÜMÜ MARKALAŞMALI”

24 Haziran seçimlerine doğru siyasi partiler ve milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda gece gündüz demeden seçim çalışmalarını yürüten Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, Bertiz mehellerini ziyaret etti. Dora, Bertiz mahallelerine giderken yol üzerindeki bahçelerde kiraz toplayan vatandaşlarla buluştu ve onların bayramlarını kutladı. Gittiği her yerde vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan Karakoç Dora, şunları söyledi.”Bertiz’de bugün gezerken elbette ki buranın ihtiyaçları doğrultusunda Halkımızı dinledik sorunlarını not ettik. Önelcikle buranın ulaşım sorunu hepimiz biliyoruz. Bunu çözmek için hızlı bir şeklide ulaşımın sağlanması ve burada yetiştirilen ürünlerin heba olmadan zamanında tüketiciye yetiştirilmesi için bir tünelin yapılması gerektiğinin farkındayız.Bunu gündeme sürekli taşıyacağız,ben bunun sözünü veriyorum kendilerine.Ben bunu sürekli gündemde tutacağım İnşallah. Bertiz’imizin üzümü dünyaca malum, fakat bunu markalaştırmak içinde ticari değeri çok yüksek, fakat marka değerini de hak ettiği konuma taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bertiz’imizin üzümü Tüm Türkiye de değil, tüm dünyada Allah’ın izniyle bilinecek, bizlerde bunun takipçisi olacağız, elimizden geldiğince bunun için çalışacağız inşallah” dedi.

DÖNÜŞ YOLU ZİYARETLERİ

Bertiz mahallerini ziyaretini ardından dönüş yolu üzerinde, kendilerini selamlayan vatandaşlarla da bayramlaşmayı ihmal etmeyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, ardından Doğal yaşam ve tabiat parkında piknikçilerle bir araya geldi, onlarla bayramlaştı. Daha sonra da Onikişubat İlçesinde bulunan Zekeriyaköy 1.nolu sitesine geçerek burada site sakinleriyle bir toplantı yaptı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz