Türkiye’de bölgesel incelmede rakibi olmayan cihaz, Dilan Polat Güzellik Merkezi ile Kahramanmaraş’a geldi.

Ülke çapında 40'dan fazla noktası olan ve 8 ülkede şubesi bulunan, güzellik ve bakım merkezleri arasında Avrupa'da ihracatta ilk 3 firma arasında olan Dilan Polat Güzellik Merkezi Kahramanmaraş’ta 38’nci şubesini hizmete açtı. Görkemli bir törenle kentte tanıtılan Güzellik Merkezi açılışına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Kiraz ve Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile çok sayıda davetli katıldı.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Programda açılış konuşması yapan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara,  "Umut ediyoruz ki merkezimizin kıymetli, bereketli müşterileri olur. İşyerimizin  hemşerilerimize güzel hizmetler sunmasını temenni ediyorum şehrimize hayırlı olsun" dedi.

GENİŞ YELPAZE

Kendinizi özel hissedeceğiniz güzellik merkezinde samimi tavırları ile sizlerin en güzel hizmet almasına destek olacak işletme yetkilileri Rabia Altunoğlu ve Kevser Kısakürek Özdemir, güzellik merkezi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sektöre 14 yaşındayken Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hizmet veren bir salonda başlayan ve yıllardır sektör içerisinde kalarak, bu alanda eğitimleri alıp kendisini geliştiren Rabia Altunoğlu, " Artık Dilan Polat markasıyla hizmet vereceğiz. Burada güzellik adına gerekli olan tüm hizmetleri sunacağız. Hizmet yelpazemiz hem güzellik hem kuaför ve aynı zamanda kalıcı makyaj, protez tırnak ve ipek kirpik kapsamında geniş yelpazemiz bulunmakta."

TÜRKİYE’DE BAŞKA YOK!

Kevser Kısakürek Özdemir ise,  bu işlere meraklı olduğunu belirterek, eğitimi ve belgelerini tamamladıktan sonra yönetici ve ön  muhasebe tecrübeleriyle Rabia Hanım’ım ustalığıyla ortaklığı  başlattıklarını ifade etti. Özemir: "Dilan Polat’ın tüm cihazları kendi üretimidir. Rasping Pro mucizevi bir cihazdır. Türkiye ve yurtdışı genelinde 26’ncı şube olarak aktifiz. Şube sayımızın toplamı 38’i buldu. Dilan Hanım’ın başarılarına başarı katmaya bizde Kahramanmaraş’ta açtığımız şubemizle hazırız. Lazer ve cilt bakımı, bölgesel incelme olarak ta her türlü alanda hizmet vermekteyiz. Dilan Hanım’ın başarısı da bölgesel incelme cihazından geliyor. Rasping Pro adında bir cihazımız var. Muadil olarak Türkiye’de bölgesel incelmeyi sağlayan bu başarıda başka bir cihaz yok.

2 İLA 15 SANTİM İNCELME GARANTİSİ

Burada bizim verdiğimiz hizmetlerde bölgesel zayıflama değil, bölgesel incelme desteklidir. Bölgesel zayıflama bizim elimizde olan değil, daha çok plastik cerrahilerin yapabileceği bir şeydir. Biz burada bölgesel zayıflama alanında en iyi hizmeti kentte taşıdık. Yapacağımız işlemle Kahramanmaraş’a tek seansta 2 ila 15 santim incelme garantisi veren bir cihazla hizmet vermeye başladık. Bunun yanında artılarımız olarak, kalıcı makyaj ve kuaför hizmetleri eklendi. İnşallah bir, iki hafta içerisinde bir diyetisyen anlaşmamızda olacak. İlerleyen süreçlerde salonumuza ekleyeceğimiz pilates stüdyosunda kurarak merkezimizi genişletmeyi hedefliyoruz. Merkezimiz yaklaşık 16 oda olduğu için kapasite olarak genel hizmetleri vermeye oldukça uygun. Cihazlarımızın hepsi sağlık bakanlığından onaylı cihazlar. Sağlık açısından hiçbir sorun bulunmamaktadır. Aynı zamanda cihazlarımız Dilan Hanım’ın kendi ürettiği tamamen yerlidir. Sonuçları kesin ve nettir.”

Haber: Kübra Şimşir

Editör: Mahmut Beyaz