Süper Lig heyecanını evlerinde yaşamak isteyen futbol severler için Erdoğan Elektronik-Digiturk Elbistan Ana Bayi işletme sahibi Adil Erdoğan, Digiturk’te Kahramanmaraş’a özel kampanya başlattıklarını söyledi.

Erdoğan Elektronik-Digiturk Kahramanmaraş Ana Bayi işletme sahibi Adil Erdoğan, Süper Lig’in yeni sezonu öncesinde Kahramanmaraşlılara özel kampanya başlattıklarını belirtti.

Erdoğan, “Ligin başlaması ile futbol maç heyecanını ailesi ile birlikte yaşamak isteyenler için Digiturk’e şimdi üye olan kazanıyor” dedi.

Zamsız fiyatlardan faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenleri anlatan Erdoğan, “Futbol severlerin seçecekleri LİG TV sporun yıldızı paketi sadece 79 TL den 12 ay sabit fiyat garantisiyle izleme imkânı var ayrıca kurulum, aktivasyon ücretsiz. Spor paketinde, ekstra La Liga, Premier Lig ve 2 ay film paketi hediye. Zamsız indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen müşterilerimiz işyerimize uğrayarak ve 0545 674 7373 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.

(Haber: Mesut Benli)

Editör: Mahmut Beyaz