Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

HEM TOPTAN HEM MAĞAZACILIKTA ÖNEMLİ İŞLER BAŞARILIYOR
Elazığ, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 7 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca 9 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da perakende de tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli misyonunu üstleniyor.

YIL SONU HEDEFLERİ KONUŞULDU
Bu kapsamda Turkcell İletişim Mağazalarındaki personellerle yıl sonu hedeflerini konuşmak, hizmet kalitesini yükseltmek ve moral depolamak adına akşam yemeğinde bir araya gelindi. Clarion Otel’de gerçekleşen toplantıya; Deka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, Deka Grup Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Deveboynu, Turkcell Satış Yöneticisi Serkan Genç, Deka Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç ve personeller katıldı. Oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşen toplantıda ayın yorgunluğu ve stresi atılırken, toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu. 

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz