TSE onaylı servisinin yanı sıra, eğitimli, tecrübeli ve güler yüzlü personel kadrosuyla Kahramanmaraş’ta hizmet veren en kaliteli ve güvenilir servis olan DEKA Teknik Servis, 20 yıldır cep telefonu, tablet ve aksesuarların orijinal parçalarını uygun fiyata vatandaşlarla buluşturuyor. Yaklaşık 17 yıldır Özel İdare Binası zemin katında hizmet veren DEKA Şirketler Grubu bünyesindeki DEKA Teknik Servis, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan “Şehir Meydanı” projesi kapsamında Özel İdare Binasının yıkılacak olmasından dolayı taşınmak zorunda kaldı.

Bu çerçevede Kahramanmaraş’ın en işlek caddelerinden olan Trabzon Caddesi üzerindeki Yaşar Pastanesi’nin karşısına taşınan DEKA Teknik Servis, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını burada da devam ettirecek. Taşınmayla alakalı konuşan DEKA Teknik Servis Müdürü Abdurrahman Kızılbağlı, “Yeni yerimiz daha merkezi bir noktada, şehrimizin en işlek caddesinde. Burada müşterilerimize daha iyi hizmet sunacağımızı ümit ediyoruz. İnşallah burada her şey daha güzel olacak” diye konuştu.

“KALİTE BİZDE HİÇBİR ZAMAN EKSİLMEDİ”

Kızılbağlı, konuşmasının devamında şu ifadeler yer verdi: “DEKA Teknik Servis 20 yıldır Kahramanmaraş’ta hizmet veren en kaliteli ve güvenilir teknik servistir. Yaklaşık 17 yıldır Özel İdare Binası zemin katında hizmet veriyorduk. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan “Şehir Meydanı” projesi kapsamında Özel İdare Binasının yıkılacak olmasından dolayı taşınmak zorunda kaldık. Bu nedenle Yönetim Kurulumuzun kararıyla Trabzon Caddesi Üzerinde Yaşar Pastanesi’nin tam karşısında DEKA Şirketler Grubu’na ait yere taşındık. Burada müşterilerimize daha iyi hizmet verebileceğimiz ümit ediyoruz. Özel İdare Binasındaki yerimiz zemin katında olduğu için görünür noktada değildi. Burası daha merkezi bir noktada, şehrimizin en işlek caddesinde. Burada müşterilerimize daha iyi hizmet sunacağımızı ümit ediyoruz. İnşallah burada her şey daha güzel olacak. Kaliteli, hizmet anlayışımızı burada sürdüreceğiz. Zaten kalite bizim vazgeçemediğimiz bir karakterimizdir. Kalite bizde hiçbir zaman eksilmedi, her zaman biraz daha yükselerek devam edip gidiyor. Çok şükür Kahramanmaraş’ın en büyük, en eski, en güvenilir firmamız hala devam ediyor. Bunu sürdüreceğiz, çünkü DEKA ismi artık Kahramanmaraş’a bir simge olmuş büyük bir kuruluş, büyük bir firma. Her şey bir disiplin hoş görü içerisinde devam ediyor. İnşallah müşterilerimize bundan sonra daha kaliteli hizmetler sunacağız. Müşterilerimizi yeni yerimize bekliyoruz.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz