Continent Hotel Kahramanmaraş, şehrin en stratejik noktalarından olan Batı Çevre Yolu Bulvarı üzerinde bulunmakta. İş dünyasının beklentilerinin yanı sıra, bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacını da karşılayacak olan otelde, toplam 80 oda, 300 kişilik toplantı odaları, 600 kişilik düğün salonu ve etkinlik alanı, en üst katında şehrin tüm manzarasına hakim bir restoran ve de coffee shop alanı var.  

 Otel, misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Bünyesinde roof restaurant, coffee shop, sauna, hamam, SPA, kapalı havuz ve masaj salonu da bulunan tesis, hava alanına 7 kilometre mesafede ve iş dünyasının beklentilerinin yanı sıra, bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacını da karşılayacak şekilde tasarlandı.  

Otelde toplam 80 oda, 300 kişilik toplantı odaları, 600 kişilik düğün salonu ve etkinlik alanı bulunmakta. Otel konum olarak, Piazza alış veriş merkezine 1,5 kilometre, Tarihi Kapalı Çarşı’ya 1,5 kilometre, Maraş Müzesine 1 kilometre, Kahramanmaraş kalesine 3 kilometre, Yedi Kuyular Kayak Merkezine ise 15 kilometre mesafede.  Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Akkoyun “Bölgemiz aktiviteleri ve yiyecek kültürü olarak zengin bir bölge. Biz bu aktivitelerin de tanınması için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Her sene Uludaz Uğur Böceği festivalimiz var. Tekir’de yeşil alan ve doğa yürüyüşleri yapılır, yayla turizmimiz var. Afşin ilçemizde Yedi Uyurlar mağarası olarak da bilinen Eshab-ı Kehf Külliyesi’nin de görülmeye değer yerlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Acı biberimiz ve Dondurmamızı ise biliyorsunuz. Bu değerlerin de daha iyi tanıtılması için otelimizde farklı hizmetler, gezilere yardımımız da olacak...” dedi.

Continent Wordwide Hotels hakkında:

Continent Wordwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otelcilik yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren İstanbul merkezli özel bir şirkettir. Bünyesinde altı farklı segment ve konseptte hizmet içeren otel markalarını barındırmaktadır.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz