2 yıl önce ‘Çok sevdim yalan oldu’ adlı parçasıyla piyasada büyük bir ses getiren ve yalnızca Youtube’de 276 milyonu aşkın dinlenen sevilen sanatçı Fatih Bulut, Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Gaziantep’teki konserinin akabinde kente gelen Bulut, işletmeciliğini Oğuz Kuru’nun yaptığı Efe’s Otel’e geldi. Ziyarette gazetemize özel açıklamalarda bulunan Bulut, “ilerleyen dönemlerde yepyeni eserlerle bomba gibi geliyoruz” dedi.

“İLK KONSERİMİ KAHRAMANMARAŞ’TA VERMİŞTİM”
Bulut, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Gaziantep’te bir konserimiz vardı. Konserimizin ardından Oğuz kardeşimizi ziyarete geldim. Kendisi Efe’s Otel adında yeni bir işletme devralmış. Hayırlı uğurlu olsun. Bizde bir ziyaret etmek istedik. Oğuz kardeşime misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk konserimi ben Kahramanmaraş’ta vermiştim. Kahramanmaraş’ı çok seviyorum, burasının bende ayrı bir yeri var.

“ÇOK ŞÜKÜR ARTIK KONSERLERİMİZ BAŞLADI”
Çok şükür artık konserlerimiz başladı. Rabbim bize bir daha böyle bir pandemi yaşatmasın. Gerçekten çok zor süreçler geçirdik. 8-9 Temmuz Mezopotamya Ödül Töreni için Mardin’de olacağız. Menajerim Eyüp Kara ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

“YEPYENİ ESERLERLE BOMBA GİBİ GELİYORUZ”
İnsanlar sağ olsunlar bizi seviyorlar. Gördükleri zaman sevgi gösterisinde bulunuyorlar, resim çekiniyorlar. Bende onları çok seviyorum. Gerçekten güzel bir duygu. İnşallah ilerleyen dönemlerde yepyeni eserlerle bomba gibi geliyoruz. Kahramanmaraş’ta da konser vermeyi düşünüyoruz. Teklifler geliyor. Biliyorsunuz Pazarcık’ta bir konser vermiştim.”

“FATİH AĞABEY ŞEREF VERDİ”
Efe’s Otel işletmecisi Oğuz Kuru ise şunları kaydetti: “Fatih ağabeyle eskiden bu yana bir dostluğumuz var. Gaziantep’te bir konseri olunca bizde kendisini Kahramanmaraş’ımıza davet ettik. Sağ olsun kendisi bizi kırmadı ve yanımıza hayırlı olsuna geldi. Fatih ağabeyi ağırlamaktan mutluyuz, kendisi şeref verdi.”

Haber: Emre Akkış/Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz