Choice Hotels, hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye pazarında iki yeni otel anlaşması daha imzaladı. Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Kahramanmaraş’ta 2016 yılının ilk çeyreğinde açılacak Clarion Hotel Kahramanmaraş, şehrin tam merkezinde futbol stadının karşısında bulunuyor. Kahramanmaraşlı mutfak araçları üreticisi Akyıldız Mutfak Eşyaları tarafından kurulan Selra Otel Turizm’in yatırımcı olarak yer aldığı Clarion Hotel Kahramanmaraş’ta 25 metrekarelik 116 odanın yanı sıra 40 metrekarelik dört suit bulunuyor. Dört konferans salonu, iki restoran ve bir pastanesi bulunan Clarion Hotel Kahramanmaraş, şehir manzarasına sahip, kış bahçeli çatı restoranında otelde konaklayan misafirlerinin yanı sıra Kahramanmaraşlıları da ağırlayacak. Geniş wellness center’ı ile misafirlerinin sağlıklı ve zinde kalması için hizmet verecek Clarion Hotel Kahramanmaraş, fitness salonu, tuz ve buhar banyoları ile hem iş hem de turistik amaçlı Kahramanmaraş’ı ziyaret edenlere özel bir ambiyans sunacak.
CLARİON HOTEL MARKASI BAKIRKÖY’E GELİYOR
Choice Hotels, İstanbul’daki dördüncü Clarion Hotel sözleşmesini ise Clarion Hotel İstanbul Bakırköy için imzaladı. 2018 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan Clarion Hotel İstanbul Bakırköy’de 25 metrekarelik 200 oda ve 40 metrekarelik10 suit bulunuyor. Farklı büyüklüklerdeki toplantı odaları ve konferans salonu bulunacak Clarion Hotel İstanbul Bakırköy, beş salonunda 500 misafir ağırlayacak kapasiteye sahip olacak. Clarion Hotel İstanbul Bakırköy fitness merkezi, yüzme havuzu ve Türk hamamıyla misafirlerinin keyifli zaman geçirmesini sağlayacak. Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli’yle İstanbul’da bir otelle hizmet veren Choice Hotels, 2016’nın ilk çeyreğinde İstanbul’da Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey ve Clarion Hotel Golden Horn’un açılışını gerçekleştirecek.
Choice Hotels Hakkında:
Choice Hotels International ABD’nin yanı sıra 35 ülkede faaliyet gösteriyor. Choice Hotels’in 6 bin 300’den fazla otelde 500 binin üzerinde odası bulunuyor. 31 Aralık 2014 itibariyle, ABD’de 39 bin odayla 510, 15 ülkede ise 8 bin 700 odayla 93 otelin inşaatı devam ediyor. Şirketin otel markaları arasında Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, Cambria Hotels & Suites, MainStay Suites, Suburban Extended Stay Hotel, Econo Lodge ve Rodeway Inn yer aldığı gibi Ascend Hotel Collection üye programı dünya çapında misafirlere hizmet veriyor. Choice Hotels International’ın the Choice Privileges Rewards programı 22 milyondan fazla üyeye hizmet veriyor. Choice Hotels International hakkında ayrıntılı bilgiye www.choicehotels.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz