Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri çetin kış aylarının yaşandığı şu günlerde kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ederken, kar yağışı muhtemel bölgelerde ise hazırlıklı olarak bekliyor.

Kar yağışının, dolayısıyla kar temizle çalışmalarının devam ettiği ilçeler: Göksun, Andırın, Dulkadiroğlu, Elbistan ve Afşin’dir. Büyükşehir Belediyesi, anında müdahale etmek, herhangi bir ulaşım sıkıntısının yaşanmasına engel olmak için, ekiplerini hazırlıklarını tamamlamış vaziyette, il genelinin farklı noktalarında bulunan bakımevlerinde bekletiyor.

Sorunlarımıza derhal müdahale ediyorlar”

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade eden Göksun İlçesi Mürselköy Mahallesi Muhtarı Kadir Kök yaptığı açıklamada: “Yoğun kar yağışı olmasına rağmen Büyükşehir Belediyemizin ekipleri gece gündüz demeden yardımımıza koşuyor ve yollarımızın kardan kapanmaması için gayret ediyorlar. Sorunlarımıza derhal müdahale ettikleri için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.


 

Editör: Mahmut Beyaz