Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun ilçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Hizmetlerini vatandaş odaklı yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları Kahramanmaraşlılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de gerçekleştirilen hizmetler büyük takdir topluyor. Başkan Erkoç, bu çalışmalardan biri olan Göksun İlçesi Sosyal Tesis İnşaatını Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Meclis üyeleriyle ile birlikte inceledi. Burada yaptığı kısa açıklamada Başkan Erkoç, “Göksun ilçemizde yapımına başladığımız sosyal tesisimiz son aşamaya gelmiş durumda. Bugünde burada incelemelerde bulunduk. Her ilçemize bu sosyal tesislerden yapma gayretindeyiz, diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız devam etmekte. Bu sosyal tesis, Kadın Aile, Gençlik Spor, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüklerimizin kullanacağı çok amaçlı salonların bulunduğu bir mekân olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız, ailelerin faydalanabileceği aynı zamanda taziye evininde bulunduğu bir tesis olarak inşa ediyoruz. İnşallah bu sosyal tesisten en kısa zamanda diğer ilçelerimize de kazandıracağız.” dedi.

'GÖKSUNA AYRI BİR GÜZELLİK KATACAK'

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü sosyal tesisin Göksun’da önemli bir eksiği gidereceğini, ilçe halkının bu hizmetten duyduğu heyecan ve memnuniyeti dile getirdi.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü’nce Osmanlı tarzı Mimarisiyle de Göksun’a ayrı bir güzellik katacak olan sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Göksunlu vatandaşların kültürel, sosyal eğitim, ibadet ihtiyaçlarının karşılanabildiği bir tesis olarak tasarlanan proje içerisinde; Bay ve bayan taziye evi, yaşlılar dinlenme salonu ve berberi, internet salonu, kütüphane ve okuma salonu, toplantı ve seminer salonu(küçük ölçekte kültür merkezi), bay, bayan mescidi ve abdesthanesi, tesisisin idari ofisi, yemek salonu, mutfağı ve müştemilatı, kantini ve depo yerleri bulunuyor.

Haber Merkezi

 

Editör: Mahmut Beyaz