Kahramanmaraş’ta bir çay bahçesinde garsonlarla tartışan, daha sonra maske takmadığı gerekçesiyle kendini uyaran polislere zorluk çıkaran ve bir güzellik merkezinin çalışanlarıyla da kavga ederek gündemden düşmeyen Gülcan Ç. son olarak ta halk otobüsünde vatandaşlarla tartışmıştı. Çıkarttığı olaylarla gündemden düşmeyen ve hakkında 6 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle de dava açılan Gülcan Ç., Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta?’ programına konu oldu.  Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı programda Gülcan Ç.’nin Kahramanmaraş’ta yaptığı uygunsuz davranışlar konuşuldu.  
KAMU DÜZENİNİ BOZUYOR

Gülcan Ç.’nin dehşet saçan kadın olarak tanımlandığı programda Gülcan Ç.’nin biran önce rehabilitasyon destek alması gerektiği söylendi. Gülcan Ç.’nin davranışlarını yorumlayan Hakan Ural ise, “Bu kadının çok acil hastaneye yatıp, acilen tedavi olması gerekir. Bu kadının tedaviyi önce kendisi için sonra varsa ailesi, çocuğu, eşi ve seveni için yapması gerekir.  Normalde hanımlar kavga anı gördüğü zaman fıtratı gereği, bağrışma ve şiddetten etkilenip korkar ağlar. Ama bu kadının kendisi ile ilgili sorun yaşadığı kişiler ayrı,  etrafında psikolojisi ile oynuyor. Bu kadın kamu düzenini bozuyor. Kadının hiçbir kriteri de yok kadın, erkek, polis, yaşlı, genç dümdüz gidiyor.

HASTANEDE YANINA KİMSE YATIRILMASIN… ONA DA GÜNAH!

Ben buna cezai işlem yapılsın demiyorum. Alsınlar adli işlemin ardından savcılık hastaneye sevk etsin ve bu kadının rehabilitasyonu yapılmadan bırakılmasın. Hastanede de biriyle de yatırmasınlar ona da günah!. Hastalığın bile huzur içinde geçmesi gerekir.”

 

Editör: Mahmut Beyaz