Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un yer aldığı TFF 2. Lig’de 2019-2020 futbol sezonu dün oynanan ilk hafta maçları ile başladı. Buradan tüm takımlara başarılar dilerim.

Lig öncesi temsilcimiz Kahramanmaraşspor, iyi bir hazırlık dönemi geçirdi diyebiliriz. Çünkü diğer rakiplere göre daha önce çalışmalara start verdi ve transfer politikasını da buna göre belirledi. Tabi bu süre zarfında Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, şehrin ileri gelenlerinden hiçbir maddi ve manevi destek görmese de kendi bütçesine göre transfer çalışması yaparak takımın liglere katılmasını sağladı.

Dün ise ligin ilk maçında Aslanlar, Uşakspor ile deplasmanda karşılaştı. Bu maç öncesi Kahramanmaraşspor taraftarı takımını yalnız bırakmamak adına Uşak’a çıkartma yapacaktı. Ancak taraftarın hevesi kursağında kaldı ve deplasmana gidecek bir otobüs bulunamadı.

1 milyar doları geçkin ihracatı ile Türkiye’nin 17. büyük ihracatçı kenti olan Kahramanmaraş’ta 50’tane taraftarı deplasmana götürecek bir otobüs verilmiyorsa vay bu kentin haline.

Vakıflar, dernekler, cemaatler gibi yerlere her türlü yardım yapılırken kentin bir markası Kahramanmaraşspor’a böyle bir tavır alınması bu şehrin ileri gelenlerinin ayıbıdır. Şimdi takımın yanından geçmeyenler yarın bir gün takım başarılı olduğunda o başarının mimarı kendiymiş gibi resim karesine girmek için yarışacakları da görürüz.