31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en çalışkan isimlerinden biri olan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, kırsal mahalle ziyaretlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Onikişubat İlçesi’nin gezilmedik noktasını bırakmak istemeyen Başkan Mahçiçek’in bu kez ki ziyaret adresleri ise Şahinkayası, Tekir, Döngele ve Kürtül Mahalleleri oldu. Başkan Mahçiçek, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini yerinde dinlerken, yeni dönemde tekrar göreve seçilmesi halinde bütün eksikliklerin tamamlanacağını dile getirdi. Geride bıraktığı beş yıllık dönemde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e hem de Cumhur İttifakı’nın diğer belediye başkan adaylarına destek istedi. Mahçiçek ayrıca 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğuna dikkat çekti. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ali Köfte, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“SEÇİMLER ARTIK BEKA MESELESİ OLDU”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin önemini anlatan Başkan Mahçiçek, “Seçime gerçekten az bir süre kaldı ama yoğun bir şekilde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şahinkayası, Tekir, Döngele ve Kürtül Mahallelerini, daha doğrusu önceden belediyelik olan yerlerimizi dolaştık. Buralardaki kardeşlerimizle beraber olduk, karşılıklı olarak sohbet ettik. Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları anlatmaya gayret ettik. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı tablodan çıkış yollarını anlatmaya çalıştık. 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu, seçimden çok daha önemli bir hale geldiğini arkadaşlarımıza izah ettik. İnanıyorum ki kardeşlerimiz Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları, kuşatılmışlığı biliyorlar. İnşallah 31 Mart’ta ona göre de gereğini yapacaklar. Biz de kardeşlerimizden yoğun ilgi gördük, bize misafirperverlik gösterdiler, ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kürtül’de güzel bir tablo da gördük, 7 muhtar adaylarımızın hepsi de karşı karşıyalar, medeni bir yarışın içindeler. Herhangi bir tatsızlığa müsaade etmeyecekler. Bütün muhtar adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Kürtül Mahallesi’ne çok daha iyi hizmetler gelecek. Hep beraber el birliği içerisinde, Büyükşehir Belediyemizle beraber Kürtül, Şahinkayası, Tekir ve Döngele Mahallelerimizi daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.

“AT BİNİCİSİNE GÖRE KİŞNER DEMİŞ ATALARIMIZ”

Görev yaptığı beş yıllık süre içerisinde ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelere önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Başkan Mahçiçek, “At binicisine göre kişner demiş atalarımız, ata iyi binerseniz kişnetirsiniz, binemezseniz üstünden atar sizi. Dolayısıyla Onikişubat Belediyemiz olarak sadece başkanla değil, yönetiminin, çalışanlarının topyekûn çalışma tarzı var. O çalışma tarzı, özveri ve ibadet telakkisiyle yapılmaktadır. Dolayısıyla bu beş senelik dönemde Allah’a şükür çalışma arkadaşlarımızla beraber mümkün mertebe her mahallemize, her beldemize dokunmaya, hizmet etmeye gayret ettik. Ben inanıyorum ki yeni dönemde İnşallah çok fazla bir şey kalmadı ama ihtiyaçlar sınırsız biliyorsunuz. Belki yeni dönemde bütün bunlar bitecek, arkadaşlar bize doğalgaz getirin diyecekler. Öyle yeni bir ihtiyaç daha çıkacak. Onlar da zaman içerisinde olacaktır. Bütün arkadaşlarımız gerçekten Cumhur İttifakı noktasında hep beraber gayret edecekler. Biz de İnşallah onlara daha yaşanabilir, daha güzel mahalleler oluşturmak için gayret edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Başkan Mahçiçek, gün boyu vatandaşlarla bir araya gelirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz