Onikişubat İlçesi Abdülhamithan Mahallesi’nde faaliyetini sürdüren Bir Berber ve Kuaför Salonu işletmecisi Saç Stil Danışmanı Ahmet Ceyhan, örnek olunabilecek bir çalışmaya imza attı. Ata sporlarının başında gelen ve Kahramanmaraş’ın başkentliğini yaptığı güreş sporunun daha ileriye taşınması için özveri gösteren Ceyhan, bu doğrultuda miniklerden oluşan Kahramanmaraş güreş takımına eşofman hediye ederek, saç tıraşlarını yaptı.

“ÜMİT EDİYORUZ Kİ HEPSİ BİRER ŞAMPİYON OLACAK”
“Ata sporumuz denilince akla güreş gelir. Güreş denildiği zamanda ülkemizde Kahramanmaraş gelir” diyen Ceyhan, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Geleneksel spor dallarından biri olan güreşimizde alttan yetişen şampiyonlarımız var. Kahramanmaraş’tan bugüne kadar çok şampiyonlarımız çıktı. Bizlerde bu bağlamda bu küçük kardeşlerimize nezaketen küçük bir hediye de bulunmak istedik. Onların idmanlarında kullanabileceği eşofman takımı hediye ettik. Küçük kardeşlerimizi giyindirdik, küçük kardeşlerimizin tıraşlarını yaptık. İnşallah bu takımımızdan çok güzel şampiyonlar çıkacak. Ümit ediyoruz ki hepsi birer şampiyon olacak. İnşallah daha güzel destekler olacak. Kahramanmaraş’ımızın her zaman spora verdiği desteği görüyoruz. Bundan sonra bizlerde güreşçilerimize destekte bulunacağız.”

“DESTEĞİN KARŞILIKSIZ KALMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”
Güneş Antrenörü Halil Hopur ise şunları kaydetti: “Kahramanmaraş güreş konusunda lokomotif bir şehir. Bunun da bilincinde olan çok değerli iş adamlarımız var. Kahramanmaraş’ta güreş çok şükür sahipsiz değil. Güreşçiler olarak biz bu desteklerden ötürü çok mutluluk duyuyoruz. Bu desteğin karşılıksız kalmaması için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz.”

Desteklerin ardından Güneş Antrenörü Halil Hopur, Ahmet Ceyhan'a bir plaket takdim etti.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz