5 yıldan bu yana hem kaliteli hem de başarılı çalışmalarıyla vatandaşların gönüllerinde taht kuran Tütüncü AVM, müşteri memnuniyetini esas alarak, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor. Valiliğin arka caddesinde bulunan 8 katlı Alışveriş Merkeziyle ev ile ilgili A’dan Z’ye her şeyi bulunduran Tütüncü AVM, kaliteli ürünleri uygun fiyatla müşteriyle buluşturuyor. Vatandaşlara beyaz eşyadan mobilyaya, ev tekstilinden zücaciyeye varana kadar geniş ürün yelpazesi ve ödeme kolaylığı sunan Tütüncü AVM, müşterilerinin teveccühü sayesinde kente yeni şubeler kazandırmayı planlıyor. Bu kapsamda harekete geçen Tütüncü AVM, Kahramanmaraş’a önemli bir yatırım yaparak Tütüncü Premium isimli 7. şubesini hizmete açtı. Binevler Uzun Çarşısı’nın çapraz karşısında vatandaşlara lüks bir konseptle hizmet veren Tütüncü Premium, büyük açılışını 12 Şubat’ta gerçekleştirecek. Açılışa özel alışveriş şartı olmadan çok güzel ve büyük hediyeler dağıtacaklarını söyleyen Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, “Tütüncü Premium’un büyük açılışında Kahramanmaraş’tan kazandığımızı tekrar Kahramanmaraş’a dağıtacağız” dedi. 

“MAĞAZAMIZDA EV EŞYALARI ALANINDA A’DAN Z’YE HER ŞEYİ BULABİLİRSİNİZ”

Tütüncü AVM hakkında gazetemize bilgilendirmelerde bulunan Bayraktar, Tütüncü AVM’nin Kahramanmaraş’ta adından söz ettiren alışveriş merkezi olduğunu söyledi. Bayraktar, “Tütüncü AVM, AVM konseptine 5 yıl önce başlamış bulunmakta. Daha önceden Kapalı Çarşıda şubelerimiz vardı; 5 yıl önce de AVM konseptine geçtik. Valiliğin arka tarafında bulunan bu ilk AVM’miz toplamda 8 katlı, A’dan Z’ye ev eşyalarında aklınıza gelen şeyi bulabileceğiniz bir mağaza. Mobilyadan perdeye, halıdan beyaz eşyaya, zücaciyeden avizeye kadar tüm konseptin mağazamızda satışını gerçekleştiriyoruz. Satışlarımızda da vatandaşlarımıza 36 ay elden taksitli, peşin ve kredi kartına ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Ayrıca AVM’mizde fiyatlarımız piyasaya göre çok aşağıda seyrediyor. Tüm ürünlerimizde yılın 365 günü kampanyamız oluyor” diye konuştu.

“BÖLGE HALKI TÜTÜNCÜ AVM’Yİ ÇOK ÇABUK KABULENDİ”

Tütüncü AVM’nin 5 yılda 25 yıllık yol kat ettiğini dile getiren Bayraktar, “Bunu reklamlarımız, aktifliğimiz ve fiyatlarımız sayesinde gerçekleştirdik. Özellikle fiyatlarımızın uygun olması sayesinde Kahramanmaraş Tütüncü AVM’yi çok hızlı kabullendi. Çünkü uygun fiyata kaliteli ürünler satıyoruz. Müşterilerimizin bizi çok çabuk kabullenmesinin bir başka sebebini de müşteri memnuniyetine bağlıyorum. Bizim satış sonrası hizmetlerimiz çok güzel; hiçbir müşterimiz Tütüncü AVM’den aldığı ürünle alakalı başı ağrımamalı, bir problemi varsa bunu Tütüncü AVM müşteri hizmetleri hızlı bir şekilde çözer.  Bu saydığım şeylerle alakalı elhamdülillah bölge halkı Tütüncü AVM’yi çok çabuk kabullendi” şeklinde konuştu.

“BÖYLE BİR YATIRIMIN KAHRAMANMARAŞ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN DİYORUM”

Yaklaşık 1 aydan bu yana hizmet veren Tütüncü Premium ile ilgili de konuşan Bayraktar, “Bizim şu anda 7 tane şubemiz var. Bunun 5 tanesi Tarihi Kapalı Çarşı’da, 1 tanesi Valiliğin arkasındaki 8 katlı AVM konseptinde olan mağaza. Şimdi 1 tane de Binevler’de Uzun Çarşı’nın çapraz karşısında Tütüncü Premium isimli yeni şubemizi açmış bulunmaktayız. Yeni şubemiz toplamda 4 katlı, 3 bin 500 metrekarelik bir mağaza. Yine aynı şekilde burada da AVM konseptini uyguladık. AVM konsepti dediğimiz düğün yapacak arkadaşlarımız, evini yenileyecek arkadaşlarımız mağazamıza girdikleri zaman evini döşemek için bulabileceği her şey var. Tütüncü Premium’a gelerek ev eşyaları noktasında her şeyi rahat bir şekilde, kaliteli bir şekilde, uygun bir şekilde alabileceğiniz çeşitleri bulabileceğiniz bir mağaza. Tütüncü Premium mağazamızı Binevler Cadde’mize açtık. Böyle bir yatırımın Kahramanmaraş halkımıza hayırlı olsun diyorum. Bu mağazamız adından da anlaşılacağı üzere Premium bir mağaza, yani lüks bir mağaza. Oradaki halkın istekleri doğrultusunda Premium bir mağaza açtık. Orada da aklınıza gelen dünyaca ünlü markaların ürünlerini satıyoruz. Örneğin beyaz eşyada Siemens’in ürünleri var, aynı zamanda Siemens bayiliğimiz var. Zücaciyede Schafer ve Karaca gibi dünyaca ünlü markalarla çalışıyoruz. Diğer kalemlerde de aynı şekilde ünlü markalarla çalışıyoruz” dedi.

"KAHRAMANMARAŞ’TAN KAZANDIĞIMIZI TEKRARDAN KAHRAMANMARAŞ’A DAĞITACAĞIZ"

Ürün çeşitliliğimiz Valiliğin arkasındaki Alışveriş Merkezimizle aynı ama konsept olarak Binevler Şubemiz daha lüks bir yer oldu. Biraz daha üst segmente hitap ediyor. Mağazamızı açalı 1 - 1,5 aylı bir süre oldu, Elhamdülillah ismimiz sayesinde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaştık.

Müşterilerimiz bizi yalnız bırakmadı. Bu arada Tütüncü Premium’un 12 Şubat’ta büyük açılışını gerçekleştireceğiz. Büyük açılışta sanatçı getirteceğiz, bomba bir açılış yapmayı düşünüyoruz. Açılışta halkımıza çok güzel ve büyük hediyeler dağıtacağız. Bunun bir tanesi araba olacak. Müşterilerimiz Tütüncü Premium’dan alışveriş şartı olmadan açılışımızda 0 araba kazanma hakkına sahip olacaklar. Artık olarak ekstra beyaz eşyalardan; çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı, mobilya, oturma grubu, yatak odası takımı dağıtacağız. Bununla ilgili biz Kahramanmaraş’a şöyle bir şey diyoruz: Tütüncü Premium’un büyük açılışında biz Kahramanmaraş’tan kazandığımızı tekrardan Kahramanmaraş’a dağıtacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz