Burada bir açıklama yapan Başkan Zabun, “Cumhuriyet döneminde ülkemizin kat ettiği mesafede çok önemli katkıları bulunan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en büyük mücadeleyi veren kadınlarımız, geleceğimizin inşasında da çok önemli rol oynayacaktır. Birçok alanda büyük başarılara imza atan kadınlarımızın girişimcilik konusunda daha aktif bir yapıya kavuşmasını yürekten arzu ediyor ve bu konuda Kadın Girişimciler Kurulumuzla birlikte tüm gücümüzle kadınlarımızı teşvik ediyoruz.

Zabun, kadınların iş hayatına belli bir disiplin ve dinamizm kattıklarını ifade ederek, “Evde farklı, iş hayatında farklı sorumluluklarıyla kadınlarımız zor bir misyon üstlenmiş bulunuyor. İş hayatında stratejik işleri layıkıyla yerine getirme kabiliyetine sahipler. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Öte yanda, KMTSO Genel Sekreteri M. Akif Pakdil ise Odanın bayan personeline çiçek sunarak Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz