Personellerin bulunduğu bütün katları ziyaret eden Başkan Mahçiçek Hepinize kazasız belasız ailelerinizle beraber hayırlı bayramlar diliyorum. Kamu kurumlarının içerisinde bizim belediyelerimiz daha verimli çalışan belediyelerdir” ifadelerini kullanan başkan Mahçiçek, iyi çalışmanın ideallere ulaşmak anlamına gelmediğini, bir kişinin daha fazla iş yapma potansiyelinde olması gerektiğini, önemli olanın iyi ve nitelik çalışmak olduğunu belirtti.

HİZMET EDERKEN EMPATİ KURUN”

Başkan Mahçiçek personellere hizmet konusunda hassas davranmaları gerektiğini belirterek, “İşe gelirken her gün bir şeyler öğrenme isteğiyle gelmemiz lazım. Ve buraya gelen vatandaşlarımıza iyi ve yardımsever yaklaşmamız lazım. Empati kurarak hizmet etmemiz lazım. Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir davranışı başkasına yapmamamız lazım” dedi.

ÖRNEK BELEDİYE OLACAĞIZ”

Daha sonra Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek hizmet ideallerinden bahsederek “Belediyemizin örnek olmasını sağlamamız lazım. Çalışmamızla, hizmetimizle, vizyon ve misyonumuzla model ve modern bir belediye olmamız gerekiyor. Çalışma şartlarımız fiziki olarak çok iyi olmasa da ideali yakalamamız lazım.

Burada yapacağımız küçük tasarruflar insanlarımıza başka hizmetler yapmamıza imkân sağlayacaktır. Her yöne tek arabayla ayrı ayrı gideceğimize, bir arabayla birden fazla kişi olarak ulaşım sağlasak tasarruf etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı

YENİ HİZMET BİNASI İLE ÖZEL HİZMET GELECEK”

Başkan Mahçiçek konuşmasında yeni hizmet binasına taşındıktan sonra hizmetin çok özenli yapılması gerektiğini belirterek, “Yaklaşık 2-3 aya kadar yeni hizmet binamıza taşınmış olacağız. Tabi orada yeni baştan bir düzen kuracak, kılık kıyafetimizden davranışımıza kadar hassasiyet göstereceğiz. Vatandaşlarımızla iyi diyalog kuracak, işimizi hak ettiği ciddiyetiyle yapacağız. Üretken bir karakter ile hareket edeceğiz. Maaşlarımızı vicdanımız rahat bir şekilde hak edeceğiz. İş programlarını iyi yapan, devletin malını hor kullanmayan, gereksiz elektrikleri kullanmayan, çok daha düşünceli ve verimli bir belediye olmalıyız. Evlerimizde gösterdiğimiz tasarruf hassasiyetini iş yerimizde de göstereceğiz.” İfadelerini kullanarak, personellerle tek tek selamlaşarak, bayram dileklerini iletti.

Haber Merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz