Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri, geçtiğimiz hafta kongreleri tamamlanan il gençlik, kadın kollarına ve Onikişubat İlçe gençlik, kadın kollarına ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. İlk olarak Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak’ı ziyaret eden Başkan Mahçiçek ve Kara, ardından Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz’ı ziyaret etti. Yapılan hoş sohbetlerin ardından bu kez bir sonraki yer İl Gençlik Kolları oldu. Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı’ya bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Mahçiçek ve Kara, daha sonra İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur’u ziyaret ederek, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

“SİYASET KARŞILIK BEKLEMEDEN YAPILAN ÇALIŞMALARDIR”
Yapılan ziyaretler sonrası konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şunları söyledi: “İl kadın ve gençlik kollarımız geçtiğimiz hafta sonu kongrelerini tamamladılar ve çalışmalara başladılar. Biz kendilerine hayırlı olsun demek adına ziyaret gerçekleştirdik. Biliyorsunuz siyaset karşılık beklemeden ülke için memleket için ve Allah rızası için yapılan çalışmalardır. Dolayısıyla bu bağlamda yeni seçilen hem kadın kollarımızın hem de gençlik kollarımızın aldıkları bayrağı çok daha iyi noktalara taşıyacağından eminiz. Kendilerinde böyle bir gayretin ve azmin olduğunu zaten biliyorduk. İnşallah bu azim ve kararlılıkla AK Partimizin geleceğini çok daha iyi noktalara taşımak, ülkenin çok daha iyi yönetilecek bir seviyede olması için gayret göstereceklerine inanıyorum.

“TEŞKİLATLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Bütün teşkilatlarımızın her anında ne tür hizmetleri varsa onların yanındayız. Çünkü biz gerçekten büyük bir aileyiz. AK Parti Türkiye’de sivil toplum örgütü olarak çok büyük bir aile ve bu ülkenin yönetimini 18 yıldan beri hem ulusal hem de uluslararası düzeyde varlığını çok iyi göstermiştir. Türkiye bizim hükümetlerimiz döneminde çağ atladı. Sayın cumhurbaşkanımızın sevk ve idaresinde Türkiye çok daha farklı noktalara geldi. Bu ülkenin şimdi en az 14-15 ülkede askeri üssü var. Yani Türkiye artık uluslararası bir güç halinde. Türkiye artık öyle sıradan bir ülke değil. Sıradan bir şekilde dışarıdan komuta edilebilecek bir ülke değil. Türkiye artık uluslararası alanda etki alanı olan bir ülke konumuna geldi. Bizlerde cumhurbaşkanımızın gayretine bu çalışmasına en azından bir nebzede katkı sağlamak için buradayız. İnşallah çalışmaya devam edeceğiz.”

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA BİRLİKTE OMUZ OMZA SİYASET YAPACAĞIZ”
Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, şöyle konuştu: “Bugün Onikişubat Belediye Başkanımızla birlikte Onikişubat teşkilatından arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz hem ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza hem de il kadın ve gençlik kolları başkanımıza ziyarette bulunduk. Her iki teşkilatta AK Parti teşkilatları açısından çok kıymetli. Gençlik kollarımızın dinamizmi bizim için çok kıymetli. Bu noktada onlar için bu zamana kadar elimizden ne gelirse gayret ediyoruz. Kadın eli değen iş güzelleşiyor. Dolayısıyla bizde onların ellerinin her zaman siyasetin içinde olmasını ve bizim işlerimizin içerisinde olmasını istiyoruz ki işlerimiz daha da güzelleşsin. Bu noktada da hemen hızlı bir şekilde zaman geçirmeden geldik, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte omuz omza siyaset yapacağımız, vatandaşlarımızla bir araya geleceğimiz, açılışlar yapacağımız günlerde buluşmak dileğiyle diyorum.”

“EKİBİMİZLE ŞEHRE BİR DEĞER KATACAĞIZ”
İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, şunları dedi: “Hanefi Başkanımıza teşekkür ederiz. İnşallah ekibimizle şehre bir değer katacağız. Kongremizi tamamladık ve yönetim kurulumuzu açıkladık. Arkadaşlarımızda bu heyecan ve şevkle şehre hizmet edecek. Kongremize katılan tüm haziruna teşekkür ederiz. Çok güzel bir kongre yaptık. Bu kongrenin heyecanıyla da şehre çok güzel hizmetler edeceğiz.”

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”
İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ise, “Gerçekleştirdiğimiz kongreden sonra çok şükür ekibimizle göreve başladık. Bugünde Hanefi ve Mücahit Başkanımız bizi ziyarete geldiler. Ziyaretlerinden memnun kaldık. Bir sonraki adımda durmak yok, yola devam düsturu ile çıktığımız bu yolda yapabileceğimiz çalışmalar üzerinde istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz