Kahramanmaraş Milletvekili ve Kahramanmaraş AK Parti İl Başkan Yardımcısı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

 Kahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak, Kahramanmaraş AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammet Şirikçi AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve beraberindekiler Başkan Güven’i ziyaret ederek yapılan, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Afşin Belediyesi'nin 30 Mart seçimlerinden bu güne yaptıkları ve yapacakları projeler ile büyük başarılara imza atıklarını ve atmaya da devam edeceklerini belirten Milletvekili Dilipak şunları kaydetti: “Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ettik. Afşin İlçemizin ve kentimizin sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk. Başkanımız çok güzel hizmetleri gerçekleştirdi. Bugünkü ziyaretimizde bugüne kadar Afşin’de gelinen noktayı ve 2016 yılında planlanan çalışmalarla ilgili başkanımızdan ayrıntılı bilgiler aldık. Bu bağlamda milletvekili olarak Ankara’da yapmamız gereken işler varsa, fikirlerini alacağız. Belediyemizle birlikte yol almaktan, istişare etmekten ve bize görev verilmesinden son derece memnunuz. Afşin Belediyemiz ben inanıyorum ki, çok kısa zamanda aldığı bu mesafeleri önümüzdeki süreçte daha da hızlandırarak. Ben bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ve 2016 vizyonundan dolayı Afşin Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”
'HALKA HİZMETİ EN ACİL ŞEKİLDE İLETECEĞİZ'
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak belediyemizde bizleri ziyaret etti. Bütçe görüşmelerinin bitiminde bizleri ziyaret ederek yapılan çalışmalarımız, yapmayı hedeflediğimiz projelerimiz hakkında kendilerine bilgi verdik. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarımızda değerli Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekillerimizin ciddi manada desteklerini gördük. İnşallah önümüzdeki süreçte de bizleri yalnız bırakmayarak bundan sonrasında da destekleri devam edecektir. Halkımıza, hizmetleri en acil, en seri şekilde ulaştırmak amacıyla kamunun tüm imkânlarını, tüm belediyelerimizin kardeşlik duygusu içerisinde paylaşımlarımızı yaparak ilçemizi, Kahramanmaraş’ımızı hak ettiği yerlere taşımak için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız ben tekrar bizleri ziyaret ederek bizleri onurlandıran Vekilimize, İl Başkan yardımcımıza, İlçe Başkanımıza ve beraberindeki arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Yapılan ziyaretin ardından Kahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak ve beraberindeki heyet belediye önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Başkanlık Makamından ayrıldı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz