Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente yeni bir stadın yapılacağı müjdesini vererek, yeni stat için ilerleyen günlerde çalışmaların başlayacağını söyledi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek, Kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu. Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz sezonda bazı futbolcuların alacaklarından dolayı transfer yasağı gelmesiyle birlikte sezon başında zor günler geçiren Kahramanmaraşspor’a Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, transferin kaldırılmasında büyük rol oynamıştı. Erkoç’un takıma verdiği destek nedeniyle Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Erkoç’u makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi taktim etti. Plaket takdiminin ardından Kulüp Başkanı Ceyhan ve yöneticilere teşekkür eden Başkan Erkoç, Gençleri spora yönlendirmek adına Kahramanmaraş genelinde yoğun spor tesisleri yaptıklarını belirterek, her mahalleye bir amatör takımın kurulması için muhtarlarla görüşme halinde olduklarını kaydetti. Ayrıca Başkan Erkoç, 2017 sonuna kadar 100 adet sahanın yapımının tamamlanacağını sözlerine ekleyerek, amaçlarının lisanslı sporcu sayısını arttırmak olduğunu vurguladı.

‘KAHRAMANMARAŞSPOR’A HERKESİN SAHİP ÇIKMASI LAZIM’

Kahramanmaraşspor’u süper ligde görmek istediklerini ifade eden Başkan Erkoç, buna da inançlarının tam olduğunun altını çizdi. Kahramanmaraşspor’un şehrin bir takımı olduğunu ve bu takıma herkesin sahip çıkarak elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Başkan Erkoç, Büyükşehir olarak takıma gerekli destekleri verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini kaydetti. Başkan Erkoç Kahramanmaraşlı vatandaşlara da stat müjdesi vererek, şöyle konuştu: “ Kahramanmaraş’a devasa bir stat kazandırmak için çalışmalara başladık. Bunun için belediye arsalarından birini stat için vereceğiz. Siyasi büyüklerimizde bunun çalışmasını önümüzde ki günlerde başlatacağız.”

Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz