Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Yatılı bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul müdürü ile görüştü. Başkan Çeleğen, ziyareti sırasında okul müdürüyle yaptığı görüşmede okulların durumları hakkında bilgi aldı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,“Belediye olarak tüm araç gereçlerimizle okullarımızın yanında olduğumuzu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden gelenleri yapacağız” açıklamasında bulundu. Çeleğen, “Eğitime Önem veriyoruz. Eğitim Kurumlarını ziyaret ediyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Ekinözü Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. İlçe genelinde okullarımızı ziyaret ediyoruz. Okul yönetimi, okul aile birliği yöneticileri ile bir araya gelerek ihtiyaçları ve sorunları bizzat yerinde tespit ediyoruz” diye konuştu.
'EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ'
Konuşmasının devamında Başkan Çeleğen, şu ifadelere yer verdi: “Belediyemiz, ilk günden itibaren yarının yetişkinleri olacak çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecek. Okullarımıza belediyenin imkânları doğrultusunda çok çeşitli katkılar sağlanıyor. Öğrenciler tarafından da yoğun sevgi seli ile karşılaştım. Öğrencilerin derslerine çok iyi çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını istiyorum. Sizlerden beklentilerimiz yüksek. Derslerinize çok iyi çalışmanızı ve bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmanızı istiyoruz. Güçlü Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek.” Ziyaret sonunda Başkan Çeleğen, öğrencilerin kendisine yönelttiği çeşitli sorulara cevap verdi.
Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz