Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın’ı makamında ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki başkan çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. İki İlçe arasındaki ilişkilerin artırılmasına yönelik yapılan sohbette başkanlar, devam eden ve proje halinde olan çalışmalardan, sosyal ve kültürel faaliyetlerden bahsettiler. Keyifli geçen sohbette Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Ekinözü İlçesine kazandırdığı yatırımları Göksun Belediye Başkanı'yla paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen "Göksun Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Çoşkun Aydın’ın bizlere yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 TARİHİ VE MANEVİ GÜZELLİKLER

Belediye başkanlarının söz konusu hizmet olduğunda ortak bir paydada bütünleştiklerine dikkat çeken Başkan Çeleğen, “İlçeler arasındaki hem sosyal, kültürel ve kardeşlik bağlarını daha da pekiştirmek, hem de hizmetlerimizin istişaresini yapmak adına belediye başkanlarımız ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu bağlamda da bugün Göksun İlçemizin değerli Belediye Başkanı ziyaretimize geldi. Ekinözü ve Göksun birbirinden ayrılmaz, köklü tarihi ve manevi güzellikleri olmasının yanında, özellikle yaylalarıyla ilçelerimiz turistik karakter taşıyan bir ilçeleriz Hüseyin Başkanıma Göksun İlçesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın ise “Sıcak karşılamaları, dostane yaklaşımları ve kabullerinden dolayı Ekinözü belediye başkanımız Nursi Çeleğen’a teşekkür ederim. Ekinözü İlçesine güzel hizmetler kazandırmış Gece gündüz demeden çalışan bir başkanımız bizlerde yerel yöneticiler her zaman bir araya geliyoruz bu bağlamda Nursi Başkanımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz