Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 68 Mahalle muhtarı ile 6. İstişare ve Değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Başkan Aydın, Mesire alanında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Belediye hizmetlerinin daha verimli ve daha etkin hale gelmesi için istişare ve değerlendirme toplantılarının artarak devam edeceğini söyledi. Mahalle Muhtarları ile 2016 yılında mahallelerde yapılacakproje ve hizmetleri görüşmek için bir araya geldiklerine vurgu yapan Başkan Aydın, şunları kaydetti: “Değerli Muhtarlarım, bugün sizlerle 2016 yılında mahallelerimizde yapacağımız proje ve hizmetleri görüşmek için toplanmış durumdayız. İlçemiz genelinde hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi olarak yapmış olduğu hizmetler var. Toplantımızda bunlardan kısaca bahsedip, bundan sonra yapılması gereken hizmetlerin tespiti ve öncelik sıralamasını yapmak suretiyle ilçemizde belediye hizmetlerinin daha verimli, daha etkin hale gelmesi için görüş alışverişinde bulunacağız. Yaptığımız hizmetleri gözden geçirip, eksikliklerimizi tespit edip, yapmamız gerekenleri de beraberce tespit ederek yolumuza devam edeceğiz.”
'RABBİM BİZLERİ DAİMA GÜÇLÜ KILSIN'
Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasından dolayı yeniden yapılanma süreci yaşandığına dikkat çeken Başkan Aydın, bu sürece bağlı olarak yaşanan aksaklıklardan dolayı mahalle sakinlerinin ve muhtarların gösterdiği anlayış için teşekkür etti. Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Başkan Aydın, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan en kısa sürede çıkmamız için Rabbim’den bizleri daha güçlü kılmasını, daha iyi hale gelmemiz için birlik ve beraberliğimiz daim kılmasını istiyorum. Aziz Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu. Talep ve isteklerini toplantıda dile getiren mahalle muhtarları, ayrıca taleplerini Muhtarlık İşleri Müdürü Zekai Demirci’ye yazılı olarak da ilettiler. Toplantıya, Göksun Belediyesi Birim Amirleri ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, KASKİ ve İtfaiye Göksun Şube Müdürleri katıldı.

Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz