Başkan Aşçı, mesajında şu ifadeler yer verdi: “Nefsimizi törpülemeye vesile olan bu mübarek aydan hepimiz istifade ettik. Alıştığımız gibi kalabalık iftar sofraları olmadan bir Ramazan’ı geride bıraktık. Gelecek Ramazan’a kalabalık iftar sofralarında buluşmayı temenni ediyorum. Allah hepimizin tuttuğu oruçları dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin.            

           

"Ramazan Bayramı’na kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz"

Heyecan ve Özlemle beklediğimiz Ramazan Bayramı’na kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Bu burukluk Kudüs’teki kardeşlerimizin çektiği sıkıntılardan kaynaklıdır. Bölgedeki sorunun adı Filistin sorunu değil, İsrail sorunudur. İsrail Filistin’in toprak bütünlüğüne kastetmekte, üç semavi dine göre de kutsal olan, peygamberimizin miraca çıktığı, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına devam etmektedir. Buna sessiz kalmamız mümkün değildir! Müfteri saldırılarını kınıyor, Mübarek günde çektirdiği zulmün kat be katını yaşamasını diliyorum. Saldırılarda şehadete erişenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

            Bayramınızı tebrik ederken başta şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm şehit yakınlarımızın, gazilerimizin, sağlık çalışanlarımızın, kolluk kuvvetlerimizin ve milletimizin bayramını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz