Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda AK Parti Kahramanmaraş teşkilatıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş’tan Ankara’ya çıkarma yapan AK Parti teşkilatı yönetim ve üyeleri dün sabah saatlerinden itibaren hem TBMM’yi hem de AK Parti Genel Merkezini ziyaret etti. Bakan Ünal, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltıda hemşerileriyle bir araya geldi. Bakan Ünal, burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “AK Parti karşıtlarının bütün önümüzü kesme çabalarına rağmen, hamdolsun sizlerin gayretli çalışmalarıyla bunların hepsini bertaraf ettik.

Kahramanmaraş’ı bu dönem Ankara’da en güçlü şekilde temsil edeceğiz. Önümüzdeki dört yıl Kahramanmaraş’ımız için inşallah çok iyi geçecek. Sizler de bu davanın gizli kahramanlarısınız. Seçim başarınızdan dolayı sizleri ayrıca tebrik ediyorum.”

Mahir Ünal’ın bakan olmasının ardından Kahramanmaraş ilçe teşkilatları her hafta Ankara'ya davet edilecekler.

Kahvaltıya AKP Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Uğur Dilipak, İlker Çitil, İmran Kılıç, eski milletvekillerinden Nevzat Pakdil, AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Son olarak Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret eden heyet akşam saatlerinde otobüslerle Kahramanmaraş’a döndü.

Manşet Gazetesi TBBM’DE
AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kollarıyla birlikte Ankara’ya giden Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Dalkara ilk olarak AK Parti grup toplantısına katıldı. Dalkara TBMM‘de gerçekleşen toplantının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kahramanmaraş milletvekillerini tek tek ziyaret eden Dalkara röportajlarıyla ilgili ayrıntıları Manşet Gazetesi’nin yarınki sayısında okuyuculara sunacak.
Haber: Şenol Güneş 

Editör: Mahmut Beyaz