Bulundukları illerde amatör futbol başta olmak üzere amatör branşların tüm dallarını bir arada toplayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ekrem Karaoğlan ve Eftal Karaçalı’nın başkanlık için yarıştığı Genel Kurul’da Karaoğlan, ASKF’nin yeni başkanı seçilmişti.

Yapılan kongre sonrası ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiren yeni başkan Karaoğlan, Yönetim Kurulu’ndaki görev dağılımını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Öte yandan yeni dönemde ASKF’nin daha kurumsal hale gelmesi ve basınla koordinasyonun daha aktif bir şekilde sağlanması amacıyla Basın Sözcülüğü birimi kuruldu.

BU BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Karaoğlan düzenlenen basın toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Pandemiden dolayı geçte olsa Genel Kurulu’muzu 4 Nisan Pazar günü gerçekleştirdik. Kıdemli Başkanımız Ergün Önal’dan görevi devraldık ve akabinde de ilk Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Bununla beraber görev dağılımı yaptık. Basınla koordinatı sağlasın diye Basın Sözcülüğü birimi oluşturduk. Biz burada Yönetim Kurulumuzun hiç birinin birbirinden farkı yok hepimiz amatör sporlar için uğraşacağız. İsminin karşısında görevi olmayanlar bizim için aynı çabayı gösterecektir, bundan emin olabilirsiniz. Seçim geride kaldı biz artık bundan sonra tüm kulüplerimize aynı mesafedeyiz, kulüplerimize federasyonumuzun yapabileceği her türlü problemlerini çözmeye çalışacağız ve çözeceğiz İnşallah. Bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız.

TÜM KULÜPLERİMİZ BİZİMLE AYNI MESAFEDEDİR”

Biz Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla beraber adaletten şaşmamayı, herkese eşit mesafede olmayı ön planda tutuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Buradan kulüplerimize seslenmek istiyorum. Eğer kulüplerimiz burada resmi işleri olup olmasın müsait oldukları zaman buradan geçerken dahi federasyonumuza uğramaları bizleri mutlu edecektir. Tüm kulüplerimiz bizimle aynı mesafededir.”

BU SAATTEN SONRA ASKF İŞLERİNİ DAHA KURUMSALLAŞMIŞ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRECEK”

Yeni kurulan Basın Sözcülüğü görevini yürütecek olan Hüseyin Şahin Bozdağ, yaptığı konuşmada, Yeni dönemde oluşturulan Basın Sözcülüğü birimi, kamuoyunu meşgul eden, cevap bekleyen sorulara, yukarıdan altığımız bilgileri basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna paylaşacak. Basın Sözcülüğü birimini bana layık gören Başkanım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu saatten sonra ASKF işlerini daha kurumsallaşmış bir şekilde gerçekleştirecek. Herkes kendine düşen görevi layıkı ile yerine getirdiği zaman amatör spor camiası başta olmak üzere daha yukarıda ivmeler yakalaması gerek profesyonel liglerimiz inşallah Kahramanmaraş’ta kaliteyi yakalamış olacaktır” dedi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI!

ASKF Başkanı Karaoğlan’ın belirlediği Yönetim Kurulu’ndaki görev dağılımı şu şekilde; Adnan Alagöz Başkan Vekili, Abdurrahman Akbaba, Hüseyin Eralp ve Hasan Tandoğru Başkan Yardımcısı. Ahmet Güler Genel Sekreter, Ali Aydın Mali Sekreter, Hüseyin Akkaya Örgütlenme Sekreteri, Keramettin Güler Halkla İlişkiler Sekreteri, Mustafa Atcı Sosyal İlişkiler Sekreteri, Hüseyin Şahin Bozdağ Basın Sözcüsü, Adem Karaköse Eğitim Sekreteri, Ali Kazancı, Altan Özer, İsmail Avanoğlu, Bayram Yapar, Akif Akkaya Yönetim Kurulu Üyesi.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz