Hizmette mükemmellik anlayışı doğrultusunda insana ve insan yaşamına faydayı esas alarak, 2009 yılında kurulan, geniş vizyonu, hizmette sınır tanımayan misyonu doğrultusunda kısa bir zaman içerisinde hizmet ağını genişleten ANG Almila İlaç, ilaçlama hizmetleri alanında 12 yıllık tecrübesiyle kentin sayılı firmaları arasında yer alıyor. Alanında kaliteli, deneyimli, referanslı ve oldukça eğitimli personelleriyle vatandaşların 7 gün 24 saat 365 gün yanında olan ANG Almila İlaç, hizmet götürdüğü yerlerde müşterilerinin yüzlerini gülümsetmeyi başarıyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını kentin tanınmış simalarından Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz’ün yaptığı ANG Almila ilaç, her geçen gün kendini daha da geliştirirken, verdiği hizmetle vatandaşların vazgeçilmez adresi oldu.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
En az müşterileri kadar personellerine de değer veren ANG Almila İlaç, geleneksel hale getirdiği yılın en başarılı personeli etkinliğini bu yılda sürdürdü. Şirket içerisinde gerçekleşen etkinlikte İlaçlama Müdür Yardımcısı Nursel Çobanyıldız, 2021 yılının en başarılı personeli seçildi. Etkinlik sonrası konuşan ANG Almila İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz, “Başarılı ve verimli çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. İlkeli ve prensipli çalışma düsturuyla ve dürüstçe şehrimize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

“FİRMAMIZ İLAÇLAMA HİZMETLERİ ALANLARINDA ÇALIŞMA ÜZERİNE KURULDU”
Şirket olarak yaptıkları faaliyetleri anlatan Gürz, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Firmamız 2009 yılında halk sağlığı ilaçları, ilaçlama hizmetleri alanlarında çalışma üzerine kuruldu. Yaklaşık 12 yıldır Kahramanmaraş’ta hizmet veriyoruz. Sağlık Bakanlığı onaylı ruhsatlı ilaçları kamu kuruluşlarına, belediyelere ve özel sektöre pazarlıyoruz. Aynı zamanda haşerelere karşı mücadelede tüm üretim yerlerine, imalathanelere, iş yeri gibi yerlere haşereyle mücadele konusunda yardımcı oluyoruz, hizmet veriyoruz.

“HER ALANDA KURUMSAL OLARAK ÇALIŞIYORUZ”
ANG Almila kurumsal bir firmadır. Kendi sektöründe Doğu Anadolu’nun en büyük firması ve kurum yöneten mesul müdürü ve bünyesinde bulunan 3 ziraat mühendisi de aynı zamanda halk sağlığı uzmanı. Bizim ekip sorumlularımız da hep ziraat mühendisi, bu firmanın mesul müdürü olarak ben de ziraat mühendisiyim.  Her alanda kurumsal olarak çalışıyoruz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz