Belediye başkanlığına seçildiği günden itibaren yapmış olduğu projelerin yanı sıra ciddi gayretler göstererek, ilçesinin ufkunu genişleten Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, gencinden yaşlısına 7’den 70’e herkesin takdirini topluyor.

Göreve geldiği günden bu yana değişim, dönüşüm ve değer kapsamında gelişen, ilçesine yaptığı altın değerindeki yatırımlarla Andırın’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Ahmet Doğan, vizyonerliği ile ilçesinin değerine değer katıyor. Sosyal belediyecilik anlamında yaptığı birbirinden özel ve farklı projelerle Andırınlı vatandaşların gönül dünyalarında yer edinmeyi başaran Başkan Doğan, teknik ve kültürel alanlarda da dev yatırımlara imza atıyor.

BETON PARKE TAŞI TESİSİ KURULDU

Özellikle ilçenin kırsal mahallelerindeki yolların yazın toz kışın ise çamurlu olması sebebiyle çalışmalarının hızlanmasını sağlayan Belediye Başkanı Ahmet Doğan, belediye bütçesine daha uygun olduğu için beton parke taşı üretim tesisi kurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Doğan, “Göreve geldikten sonra ilçedeki en önemli eksiklerimizden birisi olan beton parke taşı üretim tesisini faaliyete geçirdik, bu sayede maliyeti de daha aza düşürdük” ifadelerine yer verdi.

HAYIR ÇARŞISI

Yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Andırın Belediyesi, Başkan Ahmet Doğan öncülüğünde “Hayır Çarşısı” projesi vatandaşlara hizmet veriyor. “Siz de bu hareketin bir parçası olun ve mutluluğun yolu paylaşmaktır” sloganlarıyla yola çıkan Andırın Belediyesi yardıma muhtaç ailelere katkı sağlıyor. Vatandaşlarla bir işbirliği yapan Andırın Belediyesi, kullanmadıkları ürünleri getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Başkan Doğan “Birçok il ve ilçede olan bu çalışmayı vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte açmış bulunmaktayız” dedi.

4 MİNARELİ ASMA KÖPRÜ

Doğa Harikası olan Andırın’da yenilikler günden güne artmaya devam ederken ziyaretçilerin uğrak noktası olan Andırın’ın meşhur 4 minareli asma köprüsü yanındaki sosyal tesislerde dinlenme ve temel ihtiyaçların karşılanması hedefleniyor. İnşaatı devam eden sosyal tesislerde incelemelerde bulunan Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan “Asma köprümüze ilginin yoğun olduğunu biliyoruz ve bu yüzden burada ihtiyaç duyulan tesisi yapmak için çalışma başlattık” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE TABLET
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde belediye tarafından ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye tablet dağıtıldı. Belediye Başkanı Ahmet Doğan, yaptığı açıklamada, uzaktan eğitim sürecinde EBA'dan yeteri kadar faydalanamayan öğrenciler için başlatılan saha çalışmasında 100 öğrenci belirlediklerini belirtti.

Belirlenen ve tableti bulunmayan öğrencilerin tabletlerinin belediye ekipleri tarafından adreslerine teslim edildiğini ifade eden Başkan Doğan, "Andırın eğitimdeki başarısı ve gençlerimizin okumaya olan isteğiyle bilinen bir ilçe. Bizde elimizden geldiğince eğitime destek olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere pandemi nedeniyle okullarımız uzaktan eğitim görüyor bu dönemde. Milli Eğitim Bakanlığımız öğrencilere tablet dağıtımı yaptı. Biz de imkânlar dâhilinde 100 adet tablet temini yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık." diye konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz