İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Kahramanmaraş Anaokulunu ziyaret etti. Ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen Yılmaz, karne süreci hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin bugün dijital sistem üzerinden karne alacağını söyleyen Yılmaz, Bilindiği gibi 18 Haziran itibariyle karnelerimiz dijital ortama yapılmıştı.

18 Haziran'dan 2 Temmuz'a kadar sınav eksenli olmayan etkinlikler yapılıyor. Bugün bir anaokulumuzu ziyaret ettik maşallah çocuklarımız cıvıl cıvıl. Hem akademikten uzak sosyal, kültürel, sportif, dijital, müzikal etkinliklerle kendilerine bu süreçte faydalı olmaya çalışıyorlar. Öğretmenlerimiz de heyecanlı, öğrencilerimiz de heyecanlı. İnşallah yarın itibariyle karnelerimizi de dijital ortamdan artık öğrencilerimize basılı halde verebileceğiz” dedi.

'TELAFİDE BEN DE VARIM' PROGRAMI
Yılmaz, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi : “5 Temmuz'dan itibaren 31 Ağustos'a kadar da bütün okullarımızda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, hatta velilerimiz de 'Telafide ben de varım' programı çerçevesinde bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle beraber tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak telafi programları gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah yaz tatilini böylece hem öğrencilerimiz için hem öğretmenler için hem de pandeminin vermiş olduğu psikolojik, sosyolojik yıkıntılardan, sıkıntılardan kurtulmak için inşallah bu etkinliklerimizi gerçekleştiriş olacağız. Bütün okullarımızda şu anda kayıtlarımız devam ediyor öğretmenlerimiz hazır.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz