Migros mağazalarında olan tüm ürün ve hizmetleri, mağazalarıyla aynı kalite, fiyat ve avantajlarla müşterilerinin "kapısına kadar" ulaştıran Migros Sanal Market hizmet ağına Kahramanmaraş’ı ekledi. 1,7 milyonu aşan kullanıcı sayısıyla Ankara'dan İzmir'e, Antalya'dan Kayseri'ye kadar 28 ilde müşterilerine ulaşan Migros Sanal Market, artık Kahramanmaraşlılara online market alışverişinin hız ve kolaylığını sunuyor.

Bilgisayar, akıllı telefon veya tablette www.sanalmarket.com.tr websitesinden veya Sanal Market mobil uygulaması üzerinden sipariş verme olanağı sunan Migros Sanal Market, webten başlayan bir alışverişi mobil üzerinden tamamlayabilme kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, Sanal Market mobil uygulaması sayesinde hem her yerden sipariş vermek hem de ürünlerin barkodunu sokakta, evde, mağazada kısacası istenilen her yerde okutarak sepete eklemek veya ürün hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

Migros Sanal Market personeli tarafından özenle seçilip, talebe uygun şekilde özel olarak hazırlanan ve paketlenen ürünler eve, işe veya hediye olarak başka bir adrese gönderilebiliyor. Et ürünleri, sebze ve meyveler, süt ve süt ürünleri, balık ve dondurulmuş gıda gibi temel gıda ürünlerinin yanı sıra, kişisel bakımdan elektroniğe pek çok çeşit ürün satışa sunuluyor. Kapıda nakit ve kredi kartı seçeneği bulunan Migros Sanal Market’ten vereceğiniz siparişlerde beğenmediğiniz veya almaktan vazgeçtiğiniz bir ürün olması durumunda, kapıda koşulsuz iade imkanı da bulunuyor.

HABER MERKEZİ


 


 

Editör: Mahmut Beyaz