Uzun yıllardır kentin tek televizyon kanalı olan Aksu Tv’nin haber müdürlüğü görevini yürüten ve yaptığı birbirinden başarılı işlerle takdir toplayan Fatma ile Ramazan Hançer’in kızı Nesibe Hançer,  Cennet ve İbrahim Kayabaşı’nın oğlu Kazım Kayabaşı ile hayatını birleştirdi. Arsan Center’de gerçekleşen muhteşem düğün töreninde konuklar gönüllerince eğlenirken, Nesibe ve Kazım çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
Yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, mutluluğa “Evet” diyen Nesibe ve Kazım, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. Düğün alanında ilk danslarını yapan çift, konuklarından büyük alkış aldı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan düğünde, davetlilerini güler yüz ve büyük bir misafirperverlik ile konuk eden NesibeHançer ve ailesi, tüm masaları tek tek dolaşarak, katılımcılarla yakından ilgilendi.

KATILIM YOĞUN OLDU
Düğün törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Serdar Erdoğan Eryılmaz, Aksu TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit ve yüzlerce davetli katıldı.

“BUGÜN HEM MUTLULUĞU, HEM DE HEYECANI AYNI ANDA YAŞIYORUZ”
Düğün sırasında duygularını dile getiren Nesibe Hançer, “Bugün hem mutluluğu, hem de heyecanı aynı anda yaşıyoruz. İnşallah her şey çok güzel olur. Bizi yalnız bırakmayan ailemize, dostlarımıza, en önemlisi de AKSU TV ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Damat Kazım Kayabaşı ise, “Güzel ve mutlu bir gün. Heyecandan bir şeyi düşünemiyorum” diye konuştu.

“ALLAH MESUT ETSİN”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün AKSU TV ailesinin çok değerli mensubu kızımızın düğününe konuk olduk. Nikâhlarını kıydık. Tabii ki evlilik hayatın önemli dönüm noktalarından biri. Yeni bir hayata başlangıç. İnsanın birbirini kabul etmesi ve hayata yeni bir başlangıç yapmasıdır. Gençlerimizi tebrik ediyoruz. Tabii bu kurumun yaşatılması karşılıklı sevgi, saygı ve saadetle mümkündür. Siz bir eş seçtiğinizde, aynı zamanda iki ailenin de hısımlığı söz konusu oluyor. İki tarafın da birbirlerine saygı göstermesi lazım. Kimsenin anne babasını seçme hakkı yok. Bunlara saygı gösterdiklerinde evlilik kurumunun ilelebet süreceğini düşünüyorum. Bu konuda da gençlerimizin bilinç içerisinde olduğunu gördüm. Her iki gencimizi de tebrik ediyorum. Allah mesut etsin. İnşallah hayırlı evlatları olur” şeklinde konuştu.

İNANIYORUZ Kİ BAŞARILI BİR EVLİLİK YAPACAK”
İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, “AKSU TV’nin genç ve başarılı kızı Nesibe’nin düğün törenine geldik. İnanıyoruz ki başarılı bir evlilik yapacak. Bugüne biz de şahitlik etmek için geldik. Kendilerine mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“RABBİM ONLARI MUTLU ETSİN”
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şöyle konuştu: “Gençlerimizi kutluyoruz. AKSU TV’nin çalışan önemli personellerinden biri. Düğün merasimi sebebiyle burada toplandık. Rabbim onları mutlu etsin.”
 

“ÇİFTİMİZE SAADETLER DİLİYORUZ”
AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, şunları söyledi: “Öncelikle Allah mübarek etsin diyoruz. AKSU TV’nin kıymetli çalışanı Nesibe Hanım. Bugün dünya evine girdiler. İnşallah Kazım Bey ile bir ömür mutlu olurlar. Nur yüzlü çocukları olur ve evlerini şenlendirirler. Hem bu dünya, hem de diğer dünya için ikisine de saadetler diliyoruz. Hayırlı olsun.”

“KENDİLERİNE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ”
Hukukçu, İnşaat Mühendisi ve yazar Serdar Erdoğanyılmaz, “Biz AKSU TV ile Kahramanmaraş’ın her güzel gününde beraberiz ama AKSU TV’yi bugünlere getiren, güzel günlerde öne çıkaran asıl nokta AKSU TV’nin mutfağı. Bugün mutfağın gizli yöneticisi Nesibe Hanımın düğününe geldik. Kendilerine mutluluklar diliyoruz. İnşallah bu güzel düğününden sonra mutfağında çok daha güzel işler yapacağına inanıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“BUGÜN ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ”
Aksu Tv Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, “Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Bir değerli arkadaşımızı daha evlendirdik. Yuvasını kurması için, o güzellikleri hep beraber yaşamak için buradayız. Tüm AKSU TV ailesi olarak kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. En az 3 çocuk bekliyoruz” dedi.

“DEĞİŞİK DUYGULAR İÇİNDEYİZ VE MUTLUYUZ”
Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit’de, “Medya işi sektör olarak zaten zor bir sektör. Emek ve yoğunluk olan bir sektör. Bugün de ekibimin göz bebeklerinden biri olan Nesibe Hanım, haber dairesinin müdürlüğünü yapıyor aynı zamanda. Değişik duygular içindeyiz ve mutluyuz. Allah inşallah tamamına erdirsin. Ömür boyu mutlu olsunlar inşallah. Bugün gelip düğünümüzü onurlandıran devlet ve protokol büyüklerimizin hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz