Aksu TV ekranlarının sevilen yüzü olan ve ‘Beyaz Kelebek Yollarda’ programıyla Kahramanmaraşlıların gönlünde taht kuran Aksu TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner tarafından gerçekleştirilen ziyarette Öner’i, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Erol Öner, Manşet Gazetesi’ne ve çalışanlarına başarılar dileyerek, 12’inci yıl heyecanını birlikte yaşadı. Gazetemizin kurucusu Arslan Deveboynu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erol Öner ve Aksu TV ailesine teşekkür etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdullah Deveboynu’da, “Kahramanmaraş’ımızın yüzü olan Aksu TV’ye bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Nice 12 yıllarda, 20 yıllarda inşallah hep beraber Kahramanmaraş medyası olarak daha güzel haberler için çalışırız, ilerleriz ve Kahramanmaraş’ın gelişmesine katkıda bulunuruz” dedi.

BİZ GAZETEYİ BİR MEMLEKET SEVDASI İÇİN KURDUK”
Ziyaret sonrası konuşma yapan Arslan Deveboynu, bu işin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Aksu Tv’ye çok teşekkür ediyoruz. 12’inci yılımızda bizi ziyaret ederek onurlandırdılar. Bu gazetenin kurucusu olarak böyle güzel bir işi icra etmekten dolayı ayrıca mutluyum. Bu işi kurarken “Arkadaşlar biz bu yolu açıyoruz. Sizde bu yolda devam edin” dedik ve başta Abdullah Deveboynu olmak üzere diğer tüm arkadaşlarımızda 12 yıldan bu yana bir bayrak yarışı misali gazetemiz için emek veriyor. Tabii bu yolda arkadaşlarımızın başarılı olması için her türlü desteği veriyorum. Biz gazeteyi bir memleket sevdası için kurduk. Bu işe biz böyle baktık. Bu yüzden devamını getirdik. Medyayı kendimize bir meslek edindik ve inşallah gelecekte Kahramanmaraş’a daha güzel, daha iyi hizmetler veririz.”

İNŞALLAH NİCE NİCE 12 YILLARDA BERABER OLURUZ”
Erol Öner ise, şunları kaydetti: “Kahramanmaraş’ın Manşet Gazetesi’nin 12’inci kuruluş yıl dönümünde Manşet Gazetesi çalışanları ile bir arada olmak istedik. Onların sevincine, heyecanına bugün ortak olmak için buradayız. Biz buradan Manşet Gazetesi’ne ve çalışanlarına başarılar diliyoruz. İnşallah nice nice 12 yıllarda hep beraber oluruz. Basın hepimizin bildiği gibi kentin, halkın gözü kulağıdır. Kentin tanıtımı açısından olmazsa olmazlardan biridir. Bu yüzden basın özgür olmalı, basın tarafsız olmalıdır. Bizde Manşet Gazetesi’ni bu yönde tanıyoruz. Bu yolda adımlarını daha ileri atacağından eminiz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz