Küçük bir terzi atölyesinden milyonların beğendiği, yurt dışında moda fuarlarının en çok aranılan markasına dönüşen, büyük bir emek, özveri ve sebat ile kendi markasını çıkarmak için çalışan, moda şehirleri dâhil olmak üzere 30’un üstünde ülkeye ihracat yapan Piserro, yine çok önemli bir başarıya imza attı. Kadrosunda Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz gibi milli yıldızlarımızı bulunduran ve 2020-2021 sezonunda Fransa Birinci Futbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan Lille kulübünün takım elbise sponsorluğunu üstlenen Piserro, Akdeniz şıklığını Fransa’da da yansıtacak.

“MUTLU VE GURURLUYUZ”
Konuyla ilgili konuşan Piserro Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek, sponsorluktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Önemli olan olgunun sponsorluk değil, Piserro markasının daha ileri yerlere gelmesi olduğunu belirten Kısakürek, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Piserro olarak Fransa’ya ürün ihraç ediyoruz. Fransa’ya ürün ihracatı yaptığımız firma ile Lille kulübü bağlantıya geçiyor. Fransız firmada bizim ismimizi veriyor ve bu şekilde Lille takımının tüm takım elbiseleri Kahramanmaraş’ta Piserro tesislerinde üretilecek. Bundan dolayı da gerçekten çok mutluyuz. Aynı zamanda kendi şehrimizin takımı olan Kahramanmaraşspor içinde her zaman her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Biliyorsunuz Kahramanmaraşspor’a geçen yıl forma sponsoruyduk. 3 yıl önce yine forma sponsoru olmuştuk. Her zaman Kahramanmaraşspor’umuza destek vermeye devam edeceğiz. Burada önemli olan Lille takımının takım elbise sponsoru olmamız değil, gerçekten ülkemizin ve şehrimizin marka değerimizin yükselmesi, bununla beraberde Piserro’muzun daha ileri yerlere gitmesidir.

“MÜCADELEYE VE ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Pandemi dönemi klasik giyim sektörünü çok negatif yönde etkiledi. Düğünler toplantılar iptal oldu. Yurt içi ve yurtdışındaki tüm mağazalarımız kapandı. Ama buna rağmen biz mücadelemize devam ediyoruz, üretmeye devam ediyoruz. Hem ülkemiz için hem memleketimiz için özverimizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Bütün dünyayı su alsa, deniz altında da kalsak biz deniz altında da elbise ve ceket üretip satmaya devam edeceğiz.”

PİSERRO MARKASI NASIL DOĞDU?
Piserro markasının nasıl oluştuğunu anlatan Kısakürek, “Piserro markamızın ismi Empresyonist bir ressam olan Camille Pissarro’dan geliyor. Tabii ki ismini bütünüyle almadık. Pisarro’dan a ve e’yi attık. Daha sonra da rüyamda bir iğnenin bana kırmızı olarak gelirken gördüm. Bunun akabinde iğneyi de tescillendirdik. Şu anda da Piserro olarak bu serüvenimize devam ediyoruz. Ressam olan Camille Pissarro’nun yaptığı bir resim var. Piserro genelde doğa resimleri yapan bir ressam. Odamdaki resim 1872 yılına ait” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz