AK Parti Ekinözü Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, İlçe Başkanı Bilal Eker ile yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.2017 yılı içerisinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında Partilere bilgi veren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, , “2017 muhteşem bir yıl oldu. Yatırımlarımız coştu, Ekinözü’müze, milletimize hizmet edebilmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.2017 yılının Ekinözü için yatırımların hızlı bir şekilde gerçekleştiği ve birçok projenin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın AK Parti Milletvekillilerinin ve Büyükşehir Belediye Başkan Fatih Mehmet Erkoç’un, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir’in desteği ile hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Çeleğen , “ Vatandaşlarımızın mutlu olması bizim için en büyük mükâfattır. İlçemizde yaşayanların mutlu olması odaklı projeler hazırlıyoruz ve mevsim koşullarına bakmaksızın tüm birimlerimiz 24 saat esasıyla marka şehir sloganıyla çalışmaktadır. Yaptıklarımızın karşılığını ise güzelleşen ve değişen bir Ekinözü ile alıyoruz. Değişim ve gelişimi ise kentimiz ve hemşerilerimiz en güzel şekilde hissediyor. Artık kaderine mahkûm olan bir kent yerine sorunları anında yok eden bir yönetimle ve marka projelerimizle beğeni kazanıyoruz” ifadesini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZIN TAKDİRİNİ EN GÜZEL HEMŞERİLERİMİZ VERİYOR”

Ekinözü halkının kendilerine yaptığı duanın her şeyin üstünde olduğunu ileten Çeleğen “Çalışmalarımızın takdirini en güzel hemşerilerimiz veriyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bu yönde takdir ve beğeni alıyoruz. Bunun en yakın örneği ise 21 Mahallede yaşayan sakinlerdir. İlçemizdeki 21 Mahalle 77 Mezramızda yaşayan hemşerilerimiz uzun zamandan beri bozuk yollar ve buna ilişkin sorunlar ile mücadele ediyordu. Yollarda sağladığımız değişim ve gelişimi burada da sağladık. Son günlerde yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı bizlere sabır gösteren Kırşehir halkına teşekkür ederiz” diye konuştu.

OPERASYONUN SONUNDA MUZAFFERİYET OLACAK”

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Afrin operasyonuna da değinen Çeleğen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Türk Milletinin iradesi, devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile operasyonun sonunda muzafferiyet olacağız. Hiçbir şekilde terör destekleri amaçlarına ulaşamayacaklar. Bununla birlikte ülkemizi daha güzel günler bekliyor. Bizler hep birlikte ülkemiz, bayrağımız ve sevdamız için çalışmaya devam edeceğiz. ”

CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Başkan Çeleğen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Kahramanmaraş 6. Olağan Kongresine katılacak olması nedeniyle titizlikle hazırlandıklarını ve Ekinözülüler olarak Cumhurbaşkanını büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını belirtti.

Başkan Çeleğen yaptığı açıklamada sözlerini şmyle devam etti: “2023 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Yeniden büyük Türkiye için, Dünyaya öncü ve örnek bir ülke için üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Başta 2019 seçimleri olmak üzere 2023 hedefine sağlam adımlarla ulaşmalıyız. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde bu hedefe ulaşacağımıza da inancımız sonsuzdur.”

Son 16 yıldır Türkiye’nin her anlamda gelişim kaydettiğini belirten Başkan Çeleğen: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük özveriyle nasıl çalıştığına şahit oluyoruz. Bugün ülkemizin dünyada adaletin ve huzurun sağlanması için adımlar atan bir Türkiye var. Bunun da Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle gerçekleştiriyoruz. İnşallah daha güzel bir vatan ve daha güçlü bir devlet için çok önemli adımlar atıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. Başkan Çeleğen ayrıca tüm Ekinözülü hemşerilerimi Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Kahramanmaraş 6. Olağan Kongresine de davet ediyorum” dedi.

‘’ BUGÜN BAYRAĞA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR ‘’

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker " Türkiye çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Ülkemizin yok olması için mücadele eden dış güçlere karşı millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden ülkesi ve milleti için mücadele ederken kendisine yardımcı olmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Bulunduğumuz makam ne olursa olsun üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinciyle hakkını vererek çalışacağız. Ekinözü’nde yaşayan vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu görmek bizleri son derece memnun ediyor. Önemli olan bu birlikteliği her zaman korumaktır. Ülkemiz ve şehrimiz için bir şeyler yapabilmenin mücadelesini veren herkese teşekkür ediyorum "dedi.

HABER/İsmail Bozdoğan

Editör: Mahmut Beyaz