Türkiye’nin geleceği açısından son derece önem taşıyan ve 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri nedeniyle tam kadro sahaya inen AK Parti,  İl Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partilileriyle kapı kapı dolaşarak, vatandaşlardan destek istiyor. 


 

MEHMET CİHAT SEZAL

Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ATIKSU ARITMA TESİSİ açılış törenine katıldı. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ile birlikte diğer tüm AK Parti Milletvekili Adaylarının da katıldığı törende açılış Telekonferans ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Program dâhilinde Onikişubat İlçesi Azerbaycan Bulvarı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Adayı Sezal, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla cadde üzerinde bulunan esnaflardan destek talebinde bulunarak hayırlı işler dilediler. Ardından Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanında vatandaşlarla görüşen Sezal, seçime sayılı gün kaldığını ve ilk günkü aşkla çalışmalara devam ettiklerini belirttiler.

27. Dönem Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi açılış törenine katıldı. Program dahilinde İl Başkan Yardımcı Ahmet Demirkol, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin eşliğinde Aksu TV Canlı Yayınında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, yayının ardından Sarayaltı Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunuldu.

İMRAN KILIÇ

26. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç, gün içinde yapılan program dahilinde Onikişubat İlçesi Uzunoluk Mahallesi Esnafları ve Dere Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Kılıç, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde kendilerinden destek ve dua talebinde bulunduklarını ifade ettiler. Programlarda Kılıç'a, İl Başkan Yardımcısı Murat İldeniz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, İl Yönetim kurulu üyeleri partililer eşlik etti.

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz