24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına hız verdi. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan AK Parti Milletvekili Adayları, ilçe ilçe, semt semt, mahalle mahalle, dükkan dükkan, ev ev demeden saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal ve Türk İslam Karakoç, sahadaki çalışmalarını gittikleri farklı noktalarda vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak sürdürdü.

İşte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarının Saha Çalışmaları…

"VAKİT BİRLİK, BOLLUK VE BEREKET VAKTİ”
27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, seçim çalışmalarına Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Sanayi Sitesinde devam etti. Özdemir, beraberinde İl Başkan Yardımları Ender Umut Pabuçcu ve Nurseni Alagöz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi 4.Bölgede Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşların teveccühüyle karşılaşan heyet, 24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala esnaflardan destek ve dua talebinde bulundular. Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle vatandaşların bayramlarını da tebrik eden Mv. Adayı Özdemir, "Vakit Birlik, Bolluk ve Bereket Vakti. Bayramımızın bizlere bereket ve bolluk getirmesini ve birliğimizin daim olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" diyerek dualarda bulundular.

“VATANDAŞIMIZ, İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN DİYOR”
Seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, vatandaşın istikrarın sürmesi ve ülkenin büyümesi için tek çözümün Ak Parti olduğunu bildiğini kaydetti Pazarcık içesinde bulunan Çidemtepe, Sultanlar, Salmanlar ve Gözlügöl mahallelerini ziyaret eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, bu bölgelerde de vatandaşın Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti’ye büyük bir teveccühün olduğunu söyledi. Vatandaşın Ak Parti’nin getireceği istikrara güvendiğini kaydeden Güvenç, 24 Haziran seçimleri sonrasında yapılacak projeleri vatandaşlara anlattı. Güvenç, ziyaretleri sonrasında yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Bugün Pazarcık ilçemizin Çidemtepe, Sultanlar, Salmanlar ve Gözlügöl mahallelerini gezdik. Her yerde olduğu gibi bu mahallelerimizde de vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza ve Partimize olan desteğini ifade ediyor. Bu çok sevindirici bir durum. Eksik hizmetleri söylüyorlar ve bu noktada istişarelerde bulunuyoruz. Gördüğümüz teveccüh için teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin tartışılmasını ve konuşulmasını önemsiyoruz. Elbette bunlar konuşulacak. Bizlerde ilgili bürokratları arayarak bu sorunların çözümü noktasında çalışma yapıyoruz. Çiğdemtepe mahallemiz öteden bu yana bizleri destekleyen çok özel bir bölgemizdir. Mahallemizin ihtiyaçlarını bir bir giderdik. Yeni açılan yerleşim yerlerindeki alt yapı çalışmaları da devam etmektedir. Ben bizi ağırlayan tüm mahallelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah seçim sonrası Recep Tayip Erdoğan ve hükümeti güçlü bir şekilde yeniden iktidara gelirse eksik kalan tüm hizmetlerimizi inşallah tamamlarız. Ancak Ankara düşerse ve istikrar olmazsa hizmet üretemeyiz. Geçmiş dönemde ne olduğunu ve ne yaşandığını benim milletim çok daha iyi biliyor. Halkın gündemiyle ilgilenen tek lider Recep Tayip Erdoğan’dır. Bugün muhalefetin tek gündemi bu istikrarı ortadan kaldırmaktır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bayramlarını kutluyorum ve teşekkür ediyorum.”

24 HAZİRAN TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN”
Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesinde programlarını sürdüren 27.Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç, İl Başkan Yardımcısı İmirze Demir, İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları eşliğinde İlçe Seçim Bürosundan hareketle Yeni Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirten Kılıç, “Vatandaşlarımız 16 yıldır yapılanları gördü ve bu hükümete teşekkür ediyor. Bu hizmetlerin devam etmesi ve ülkenin kalkınması için sizlere ihtiyacımız var. Sizlerin desteğine ve dualarınıza ihtiyacımız var” dedi.

SEZAL, SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Hanefi Coşkun Ağdur, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan, İl Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri ile Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldiler. Programda kendilerine ayrılan bölgede ziyaretler gerçekleştiren heyet seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar. 24 Haziran Seçim Çalışmaları hakkında destek isteyen Mv. Adayı Sezal, vatandaşların ve esnafların yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler.

KARAKOÇ, ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ
Program dahilinde Yeni Sanayi Sitesinde seçim çalışmalarına devam eden Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç beraberinde, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla Yeni Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Mv. Adayı Karakoç, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyerek hayırlı bayramlar dileklerinde bulundular.

Haber Merkezi


 

Editör: Mahmut Beyaz