Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın olağan genel kurulu Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) gerçekleştirildi. Seçime katılan üyelerin oylarını alan mevcut başkan Ahmet Kuybu, yeni dönemde bir kez daha Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçildi. Genel kurulda konuşan Ahmet Kuybu, “2001 yılın da bu göreve talip olduğumda ilk amacım mevlanın rızasını kazanıp, sizlere hizmet ederek hayırlı bir insan olmaktı. Bu değerleri bana kazandırdığınız için hepinize minnettarım. İkinci hedefim siz değerli şoför esnafı kardeşlerimin işini ve yaşamını kolaylaştırmak, işini ve yaşamını zenginleştirmekti. Çok şükür mevlamın da yardımıyla bugün bunları başardığımızı yüzünüzde ve gözlerinizin içinde görüyorum. Daha da önemlisi 2001 yılından bugüne kadar bana oy veren, gönül veren, dua eden siz değerli şoför esnafı kardeşlerimi ve dostlarımı mahcup etmemek gurur duymalarını sağlamaktır. Çok şükür bunu sadece Kahramanmaraş’ta değil Türkiye’de de başardık” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE ÇÖZÜM HER ZAMAN OLUR”
Kuybu, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sorunlarımız var mı var. Başta ülkemizin ekonomisi olmak üzere değişim, dönüşüm, hızla gelişen teknoloji, yenilik, insanlarımızın arz ve talebi sorunları da beraberinde getirmektedir ama bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece çözümde var. Çözüyoruz da çok şükür. Bu süreçte yanımızda ve yardımımızda olan milletvekillerimiz, içişleri komisyon başkanımız saygıdeğer abim Celâlettin Güvenç’e, büyük şehir belediye başkanımızın nezdin de bütün ilçe belediye başkanlarımıza, sayın valimizin nezdinde emniyet müdürümüze bütün kamu kurum müdürlerimize sizlerin adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“BÜTÜN MESLEK GRUPLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”
Bütün meslek gruplarımızla iç içeyiz. Bütün bölgemize hâkimiz, acı tatlı günlerimizde hep beraberiz beraber olmaya da devam edeceğiz. Kimsenin tereddüttü olmasın çünkü biz büyük bir aileyiz. Hiçbir zaman ben yaptım demedim biz yaptık dedim. Hiç bir zaman ben demedim biz dedim. 2001’deki bu göreve talip olduğumuz zaman ki çizgimizden niyetimden hiçbir zaman ayrılmadım. Başka hiçbir şeyin hesabını yapmadım, hiçbir hesabın içinde de olmadım çok şükür.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Bütün samimiyetimle söylüyorum. Bütün dualarımda sizlerde varsınız. Mevlamdan kendim ve ailem için ne istiyorsam sizler içinde aynısını istiyorum, canımı Allah’a ömrümü sizlere hizmete adadım. Bu canda, bu bedende olduğu sürece sizlere hizmet etmeye devam edeceğim inşallah.”

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz