Evlilik heyecanı çiftlere "evlilik yıl dönümlerini" 4 yılda bir kutlayacaklarını unutturdu. Kahramanmaraş'ta 7 çift 4 yılda bir denk gelecek evlilik yıl dönümleri için "evet" dedi.

29 Şubat'ın 4 yılda bir gelmesinden dolayı tüm Türkiye'de evliliğe mola verildi. Bu günün önemine takılmayıp nikah masasına oturan çiftler 29 Şubat'ın 4 yılda bir gelmesine rağmen evet dediler. Kahramanmaraş'ta dün 7 çift nikah masasına oturarak bir ömür boyu mutluluğa göz kırptı.
Onikişubat Belediyesi Evlendirme Memuru Cafer Aras'tan aldığımız bilgilere göre, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçesi'nde 29 Şubat'ta toplam 7 çiftin nikahı kıyıldı.
 
29 ŞUBAT'I UNUTTULAR
29 Şubat'ta nikah masasına oturan çiftlerden biri de Serdar Beğenmiş ve Seda Avcı. Manşet Gazetesi haber ekibi 29 Şubat molasına takılmayıp nikah masasına oturan bu çiftle görüşerek duygu ve düşüncelerini sayfa sütunlarına taşıdı.
Serdar Beğenmiş ile Seda Avcı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahla dünya evine girdi. Heyecandan nikah tarihinin 29 Şubat'a denk geldiğini unuttuklarını söyleyen çift, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacakları için kendilerini özel hissettiklerini söyledi.
 
'TAMAMEN TESADÜF'
29 Şubat'ta nikah kıymanın kendileri için tamamen tesadüf olduğunu söyleyen Serdar Beğenmiş, 29 Şubat'ta evlenmenin güzel bir duygu olduğunu belirtti. Beğenmiş, "29 Şubat'ta nikah kıymak bizim için tamamen tesadüf oldu. Çünkü biz evliliğin heyecanından nikah tarihmizin 29 Şubat olduğunu çok sonradan fark ettik. Ama bu bizim için güzel oldu. Artık 4 yıla bir evlilik yıl dönümümüzü kutlarız" diye konuştu
 
'ÇOK MUTLUYUM'
29 Şubat'ta dünya evine girmenin çok güzel olduğunu vurgulayan Avcı, çok mutlu olduğunu ifade etti. Avcı, "Gerçekten çok mutluyum. Nikah tarihimizin 29 Şubat'a denk geldiğini eşimle biz çok sonradan fark ettik ama güzel oldu. Çünkü 4 yılda bir denk gelen günde evlenmek bize kendimizi özel hissettirdi" şeklinde konuştu.
 
'29 ŞUBAT'TA 7 ÇİFTİMİZ DÜNYA EVİNE GİRDİ'
Kahramanmaraş'ın merkez ilçelerinde toplam 7 çiftin 29 Şubat'ta birbirlerine evet dediklerini ifade eden Onikişubat Belediyesi Evlendirme Memuru Cafer Aras, şunları kaydetti: "Onikişubat ve Dulkadiroğlu'nda toplam 7 tane çiftimiz dünya evine girdi. Evlilik yıl dönümünü 4 yılda bir kutlamakmak istemeyen vatandaşlarımız 29 Şubat'ta evlenmek istemiyorlar. Ama bazı çiftlerimiz özellikle 29 Şubat tarihini istedi. Bize gelip "Biz evlilik yıl dönümümüzü 4 yılda bir kutlamak istiyoruz, bugün bizim için özel olsun" dediler. Her 4 yılda bir 29 Şubat denk geldiği zaman evlenmek isteyen çiftlerimiz ya bir tane oluyor ya da hiç olmuyor. Biz kendimizi özel hisstemek istiyoruz diyenler 29 Şubat'ta evleniyor. Biz evlilik yıl dönümümüzü her yıl kutlamak istiyoruz diyenler ise evllenmek için bugünü seçmiyor."
Haber: Emre Akkış
Editör: Mahmut Beyaz