Kurulduğu günden bu yana Türkoğlu gündeminin nabzına ışık tutan Türkoğlu Haber Gazetesi, 6’ıncı yılını doldurmanın heyecanını yaşıyor.

Okurlarıyla buluştuğu ilk günden bu yana doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla vatandaşları bilgilendiren Türkoğlu Haber Gazetesi ilkeli haberleriyle de okurlarının takdirini kazanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Türkoğlu’nda haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Türkoğlu Haber Gazetesi, siz değerli okuyucuların da desteğiyle gelecek için ilçenin tek sesi olmayı hedefliyor. Türkoğlu halkına en iyi şekilde hizmet etmeyi amaç edinen Türkoğlu Haber Gazetesi, sayfa sütunlarına taşıdığı haberleriyle ilçe halkının sesi oluyor. Güçlü ve dinamik kadrosuyla 5 yılı geride bırakarak sizlere en güncel haberleri aktarmayı sürdüren Türkoğlu Haber Gazetesi, yeni dönemde de aynı politikasıyla okurlarına ulaşmayı hedefliyor.

İNTERNET SİTESİNDEN 7/24 ANLIK VE SICAK HABER
Öte yandan https://www.turkogluhaber.com.tr/ internet haber sitesinden de Türkoğlu ile ilgili en güncel ve sıcak haberleri 7/24 okuyucularına sunan Türkoğlu Haber Gazetesi, bugün Türkoğlu İlçesi’nde en çok takip edilen haber sitesi olarak baş sıralarda yer alıyor.

“ETKİN VE KALİTELİ HİZMET ETMEK TEMEL AMACIMIZ”
Gazetenin kuruluş yıl dönümüne ilişkin konuşan Türkoğlu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Deveboynu, şunları kaydetti: “Gazetemiz kurulduğundan bu güne ilkelerimiz arasında her zaman tüm taraflara eşit mesafede ve tarafsız olmak başta gelmiştir. Bunun yanı sıra; şeffaf ve hesap verilebilir olmak, tüm öneri talep ve şikâyetlere karşı duyarlı olmak, katılımcı yaklaşım sergilemek, tüm kurum ve kuruluşlarda yakın işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak, okur odaklı ve üretim anlayışı ile çalışmak, etkin ve kaliteli hizmet vermekte her zaman ilkelerimiz arasında yer almıştır.

“ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN HABERLERİ HALKIMIZA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Türkoğlu Haber Gazetesi olarak çağın gereklerine uygun hangi yenilik olursa olsun takip etmeyi kendimize bir ilke edindik. 5 yıldır yolumuza bu şekilde devam ediyoruz. Çağın gereklerine uygun haberleri halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da her geçen gün arttırdığımız çıtayı ilerleyen yıllarda daha da yukarılara çıkartarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”

Haber: Emre Akkış


Editör: Mahmut Beyaz