6 Kasım 2021 tarihinde Ankara’da yapılan Güreş Federasyonu Başkanlığı seçimini 152-107 oyla şampiyonumuz Şeref Eroğlu kazanarak bayrağı eski başkan Musa Aydın’dan teslim almıştır. Allah gönlüne göre verdi yolu açık olsun. Türkiye’mize güreş camiasına ve Kahramanmaraş’a hayırlı olsun. Kahramanmaraş tarihinde ilk defa federasyon başkanı çıkardı.

Güreş seven halkımızı ve bizleri bu yarışta en iyi şekilde temsil ederek bu mutluluğu bize yaşatarak tüm sevenlerini onurlandırıp gururlandırmıştır. Şeref Eroğlu Güreş Federasyon Başkanlığını çocuk yaşta 1992 yılında Kolombiya’da Dünya Şampiyonu olduğunda bir televizyon haber ve röportajında ileride ülkeme birçok şampiyonluklar kazandıracağını ve Federasyon Başkanı olacağını söylemişti. Federasyon Başkanı olmak o kadar kolay değil, lider olmak, vasıf ister. Başkan olmak emek ister. Allah herkese nasip etmez. Bunların hepsi planlı programlı başarılı bir çalışmanın karşılığıdır.

Şampiyonun şampiyonluklarını madalyalarını sıralamakla bitiremeyiz darısı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı döneminde ülkemize birçok başarılı sporcu ve şampiyonlar kazandırması dileğiyle Allah yolunu açık etsin. Her şeyde alt yapı önemlidir, alt yapı olmadan üst yapı olmaz. Sağlıkla hoşça kalın.